MKB napisał(a)::( jestem bojąca mama - już 3 lata nie byłam w Chorwacji
>> ale za rok jadę koniecznie. 3 lata temu urodziłam córcię i wydawało mi się najpierw ze z takim małym (1 potem 2 latka) dzieckiem to strach. miałam jechać w tym sezonie ale... jesienią 2006 okazało sie ze jestem w ciaży i znów nici z wyjazdu.
no to teraz mam dwie słodkie córcie i ZA ROK JADE!!! młodsza będzie miala wtedy około roczku.... kurcze... znowu mnie wątpliwości opadają
zeby jakoś znieść rozłakę z chorwacją regularnie czytam relacje forumowiczów i już od dawna planuje przyszłoroczny wyjazd.
2 PYTANIA
1 moje pytanie będzie dotyczyło APARTAMENTÓW W BRELI LUB MAKARSKIEJ RIWIERZE.
prosze o polecenie jakiejś kwatery w której moja rodzinka mogłaby miło spędzić czas. będzie mały dzidziuś wiec klima mile widziana.
dotychczas zawsze kempigowaliśmy i szczerze mówiąc nawet nie wiem co to znaczy A2+2 czy inne tego typu znaczki. czy tu chodzi o dwie dorosłe osoby i dwoje dzieci? czy roczna kruszynka śpiąca z rodzicami to już sie liczy jako gość czy jeszcze bytuje "gratis".
pytanie 2: a może lepiej WYJAZD ZORGANIZOWANY I HOTEL Z WYZYWIENIEM? czy ktoś ma doświadczenie w tym zakresie? może mi coś polecić?[/b]
Ja również mam pewne obawy ale w tym roku planujemy wypad do breli z naszym maluszkiem (3 lata skończy we wrzesniu), może macie juz jakieś namiary? Fajnie byłobypojechać razem? Koniec czerwca?

.png)
.png)
.png)