kmichal napisał(a):Lednice napisał(a):Na razie jesteście na forum dyskusyjnym,
któe z samego założenia służy polemikom

... wg Twojej definicji polemika polega na narzuceniu wszystkim jedynej słusznej idei oczywiście sformuowanej tylko i wyłącznie przez Ciebie, przecież tylko Ty wiesz co jest najlepsze również dla innych ...

...
Widzę, że bardzo ta sprawa Cię "boli". Ktoś śmiał niepodporządkować się Panu Lednice to teraz zostanie zaszufladkowany do TWA - a w domyśle jako "gorszy sort" - żałosne ...

...
Polecasz innym fatalny hotel, z koszmarnymi opiniami,
piszesz o apartamencie wielkości 70 metrów kwadratowych, kiedy na stronie internetowej ma 25,
piszesz bzdury o biletach okresowych na Malcie, nie wiesz, a się popisujesz w tym temacie...
Ktoś kto by ci uwierzył miałby fatalny nocleg i by stracił sporo kasy przepłacając za bilety..
Jak bym się ze wstydu zapadł udzielając takich rad, a ty jeszcze masz pretensje, że ktoś ci zwrócił uwagę
I nic ci nie narzucam, bo napisałem wyrażnie, że to co zwiedzacie, to jest wasza sprawa.
Proponuję jedynie lepsze rozwiązania jeśli chodzi o noclegi i komunikację
Nie interesuje mnie, czy ktoś śpi w hotelu, na kwaterze prywatnej, czy na kempingu.
Ale myślę, że zdecydowaną większość ludzi jednak interesują dobre warunki noclegowe.
Tak samo ludzie w większości są zaintereosowani tym, żeby nie przepłacać za transport.
I nie tylko dotyczy to komunikacji publicznej.
Na forum pełno jest rad, jak zaoszczędzić trochę euro omijając autostradę w Słowenii.
Masz prawo uważać, że oszczędni to dusigrosze, centusie, że to głupota,
a ja mam prawo krytykować twoje pomysły
Bez odbioru