tony montana napisał(a):Przyznaję się bez bicia, że zagubiłem się już w tej Waszej Fionii
... bez przesady - to nie labirynt ...
...tony montana napisał(a):A CO Z TĄ ANDALUCIA????
... u Wojtka się wygadałem ...
Pozdrawiam.
.png)
tony montana napisał(a):Przyznaję się bez bicia, że zagubiłem się już w tej Waszej Fionii
...tony montana napisał(a):A CO Z TĄ ANDALUCIA????
.png)
ajdadi napisał(a):I już jestem w temaciePozdrawiam
....png)
....png)
kmichal napisał(a):ajdadi napisał(a):I już jestem w temaciePozdrawiam
... do samego końca rywalizacja trwała między Peloponezem i Andaluzją; chociaż przez moment pojawił się niespodziewanie Izrael, ale on musi jeszcze poczekać ......
Pozdrawiam.

.png)
Beata W. napisał(a):No proszę Ja Andaluzje miałam przynajmniej dwa razy w planach i to raz już wszystko dopięte i jakoś los pokrzyżował plany więc na razie chyba nie jest mi dana.
Beata W. napisał(a):Dobrze więc, że u Ciebie będę mogła pooglądać
.png)
Beata W. napisał(a):Myślę jednak, że się w końcu doczekam. Nie popędzam Cię więc ale pisz! Bo lata też ciekawa jestem
.png)
Beata W. napisał(a):Ja Andaluzje miałam przynajmniej dwa razy w planach i to raz już wszystko dopięte i jakoś los pokrzyżował plany więc na razie chyba nie jest mi dana. Dobrze więc, że u Ciebie będę mogła pooglądać
kmichal napisał(a):... jest też czas na chwilę relaksu ......
.png)
Ten ostatni punkt bardzo mi się podoba, zwłaszcza po ostatniej forumowej relacji....kmichal napisał(a):... do samego końca rywalizacja trwała między Peloponezem i Andaluzją; chociaż przez moment pojawił się niespodziewanie Izrael, ale on musi jeszcze poczekać ......
.png)
Franz napisał(a):Jak dobrze poszukasz, to znajdziesz na forum zrealizowany już pomysł na zimową Andaluzję.
Franz napisał(a):Fajnie tak się pobujać...
.png)
piekara114 napisał(a):W końcu udało się nadrobić....
piekara114 napisał(a):ostatnia plaża (ta blue flag) piękna, mimo śmieci na niej
piekara114 napisał(a):Ten ostatni punkt bardzo mi się podoba, zwłaszcza po ostatniej forumowej relacji....