Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bar cro.pl 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 22.06.2007 07:05

wojan napisał(a):Bar był,jest i będzie Jurka niezaleznie od tego kto założył wątek :!:

Dzieki Janusz za piwko,ale ja dzisiaj znowu usypiam :D i nie mogę :(

Biedni Ci Twoi pacjenci jak ich tylko usypiasz :( :(
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.06.2007 07:06

Jurek napisał(a):Oczywiście przy każdej możliwości będę do Was zaglądał.

Lądowanie Jurka w Kanadzie

Obrazek

Zaglądaj tu do nas i z nalewką żywiczną a jak mleko postawisz ,też sie napijemy :wink: :lol: :papa:
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 22.06.2007 09:25

Jurek - smacznego syropu klonowego, baw sie dobrze i wracaj zdrowo :D
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 22.06.2007 09:27

Wczoraj, w realu, oblewałem nalewką żywiczną, właściwie sosnówką nowe meble kuchenne teściowej, wypiłem 6 kieliszeczków, a dzisiaj ok 9 rano jadąc do pracy zatrzymała mnie policja, myślałem, ze prędkośc, kontrola dokumentów, nie, nie, Oni mnie prosto na balonik zabrali (może teściowa doniosła :?: ). Trochę się zdenerwowałem, niby 6 małych, niby swoją masę mam, ale dmuchanie, jeszcze tego nie miałem wcześniej. Wyszło 0.00, mam jednak właściwą masę, ponad 110 kg, całe szczęście, już nikt nie namówi mnie na odchudzanie :D . Ale co przeżyłem to moje. Jak to przez chwilę głupoty można łatwo stracić prawko 8O
Bezpieczniejszy jest Cro bar
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 24.06.2007 22:20

maciek1956 napisał(a):Wczoraj, w realu, oblewałem nalewką żywiczną, właściwie sosnówką nowe meble kuchenne teściowej, wypiłem 6 kieliszeczków, a dzisiaj ok 9 rano jadąc do pracy zatrzymała mnie policja, myślałem, ze prędkośc, kontrola dokumentów, nie, nie, Oni mnie prosto na balonik zabrali (może teściowa doniosła :?: ). Trochę się zdenerwowałem, niby 6 małych, niby swoją masę mam, ale dmuchanie, jeszcze tego nie miałem wcześniej. Wyszło 0.00, mam jednak właściwą masę, ponad 110 kg, całe szczęście, już nikt nie namówi mnie na odchudzanie :D . Ale co przeżyłem to moje. Jak to przez chwilę głupoty można łatwo stracić prawko 8O
Bezpieczniejszy jest Cro bar

Może i bezpieczniejszy, ale w tym "2" jakoś nas mało :cry: :cry: :cry: :cry:
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 24.06.2007 23:10

Siedzę sobie sama, no niezupełnie bo ze mną jest Miso Kovac i "Dalmacija u mom oku" - no i jest super, za chwilę bedzie Miroslav Skoro " Reci brate moj" i zamknę bar :!: :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry: i jeszcze Miso Kovac"Hrvatska ljubavi moja" i teraz już idę spać,,, dobranoc :( :( :( :( :( :( :( :( i jeszcze na koniec to co naprawdę kocham: Miso Kovac i "Dalmacija u mom oku" , dla mnie Dalmacija rankiem, dniem i w nocy - po prostu kocham Dalmaciję
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 24.06.2007 23:17

No teraz już naprawdę się żegnam i na koniec Mišo Kovač - "Vraćam ti se Dalmacijo mati" cudowne:!: :!: :!: :!: dla Tych, którzy kochają Dalmaciję i całą Cro :P :P :P :P :P :P :P :P
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 25.06.2007 05:33

Jurek pozmieniał strefy czasowe i ma kłopoty z trafieniem do Baru :twisted: ale dolecieli cali i zdrowi, whisky z syropem klonowym ponoć dobre 8O :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.06.2007 06:35

Obrazek

Kanadyjska whisky z syropem

Cytat:
"Dopuszczalne jest również aromatyzowanie trunku za pomocą sherry, win owocowych (najczęściej ze śliwek) i soków. Ba, istnieje nawet coś takiego jak whisky klonowa (maple whisky), produkowana w prowincji Quebec. Poza nazwą nie ma wiele wspólnego ze szlachetnym trunkiem , produkowana jest jako destylat z przefermentowanego soku klonowego albo tania miejscowa whisky słodzona syropem klonowym. To wszystko to prawdopodobnie pozostałości po prohibicji i sytuacji na rynku tuż po jej zakończeniu. Kanada przeżyła prohibicję wcześniej niż Stany Zjednoczone, bo w latach 1916-1917."

:lol: Dla Jurka dobrze że mamy rok 2007 i czas prohibicji w Kanadzie dawno skończony :wink:
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 28.06.2007 01:58

Witajcie z krainy zywica pachnacej i miodem plynacej!!!! Fakt, zielooono to tu maja i stad ten zapach zywicy, miody nie udalo mi sie jeszcze za smakowac, za to strumieniami leje sie whisky sie leje!!!! Pogoda jak w Cro, wczoraj bylo 39 stopni. Wieza w Toronto zaliczona, wodospad Niagara zaliczony, ale jeszcze tam wocimy, sporo tam jeszcze zostalo do obkukania.Dzis bylismy w CHinskiej dzielnicy i kupilem swieze mule, ale uczta!!!!!!!!!!!! Fotek okolo 800, pare perelek jest. Jutro chinska dzielnica w Mississadze i zabawa szwagra autem z czterystu konnym silnikiem!!!!! Po Toronto smigam jak stary mieszkaniec!!!! Komus wisze duza flache!!!! W soboye wyprawa na ryby, po nirdzieli Pacyfik!!!! Pa, odezwe sie jeszcze!!!

P.S. U nas jest 9.00 pm!!!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.06.2007 06:10

:D Dzięki za wieści zza Oceanu, widzę z opisu, że program zwiedzana napięty.
Po Twoim powrocie czekamy na te "perełki" :D
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 28.06.2007 08:11

Przez dłuższą chwilę mnie tu nie było ale dziś powracam i stawiam na narodziny nowej panny w cromaniackim gronie. Karolinka przyszła na świat 14 czerwca-fotki wrzucę w innym wątku.
A dla wszystkich wpadających tutaj dziś stawiam pysznego drinka

Obrazek
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 28.06.2007 08:29

Madziu :!: Gratulacje :D (dla tatusia też) .
Rośnie nam nowa cromaniaczka Karolinka. :D
Drink wypijemy wieczorem, po pracy.
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 28.06.2007 08:37

Gratulacje dla Madzi i wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze dla Karolinki :D No i dla Taty też oczywiscie gratulacje :D
Drink z rana jak śmietana-pyszny i zimny :)
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 28.06.2007 08:53

Gratuluję
Niech mała Karolinka chowa się zdrowo.
:D :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone