Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bar cro.pl 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 21.06.2007 12:50

Jurek napisał(a):I coś się wydarzyło! Czy Szanowny Admin może krótko wyjaśnić, dlaczego podjął taką decyzję? No w sumie nic się nie stało, aczkolwiek chciałbym wiedzieć.

:cry: :cry: :cry: zajrzyj tutaj
forum/viewtopic.php?t=15550&start=20
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 21.06.2007 16:45

Ja jeszcze co prawda w pracy ale myślę, że do baru w realu zajrzę :D. Taaaaki młyn w robocie, że trzeba golnąć złocistego płynu trochę i gardło przepłukać :D.
Obrazek

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 21.06.2007 18:04

W tym barze to ja postawię

Obrazek

za Stary Dobry Bar Jurasa
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.06.2007 18:13

admin napisał(a):Kontynuacja tematu "Bar cro.pl"

Obrazek

:wink: :D

Ps. Jurek - przepraszam za "ukradzenie" zdjęcia z Twojego albumu :oops:
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 21.06.2007 19:08

Postawię jeszcze po browarku, sam wypiję jedno i niestety kończę. Jutro wyjazd o 15.00.
Obrazek

Częstujcie się. :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.06.2007 20:16

Ale Ci dobrze - ja dopiero za miesiąc czyli 21.07.
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 21.06.2007 20:27

Janusz Bajcer napisał(a):Ale Ci dobrze - ja dopiero za miesiąc czyli 21.07.

Wtedy ja pomyślę: Jak fajnie było miesiąc temu a tu jeszcze prawie cały rok. :(
pietro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietro » 21.06.2007 20:32

Jurek napisał(a):I coś się wydarzyło! Czy Szanowny Admin może krótko wyjaśnić, dlaczego podjął taką decyzję? No w sumie nic się nie stało, aczkolwiek chciałbym wiedzieć.

Juras - Bar jest Twój-porządek musi być, bez względu na politykę i ustroje :wink: :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.06.2007 21:05

Chyba nikt inaczej nie myśli czyj jest Bar, Jurka tu "chwilkę" nie będzie, ale myślę, ze jakieś trunki kanadyjskie po powrocie postawi. :lol:

Na razie kufle piwa niesie kelnerka :lol: :wink:

Obrazek
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 21.06.2007 21:31

Bar był,jest i będzie Jurka niezaleznie od tego kto założył wątek :!: Dlatego myślę,ze nie ma co rozdrapywać ran,szczególnie tu w barze gdzie nigdy nie dochodzilo do scysji mimo "wypitego" alkoholu :D Tym bardziej,że sam Jurek napisał,że nic się nie stało :D
Juras - czekamy na Twój powrót i albo bedziemy dalej tu,albo tam gdzie Ty "zbudujesz" nowy bar.

Dzieki Janusz za piwko,ale ja dzisiaj znowu usypiam :D i nie mogę :(
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.06.2007 21:57

No to morze po kurczaczku :wink: skrzydełko czy nóżka :?:

Obrazek

A tu coś na "nie usypianie" :wink:

Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 22.06.2007 04:43

Przyszedł ten moment, aby się z Wami po żegnać. Dziś jest ten dzień, gdzie dwa razy wsiądę do samolotu. Wszystkim życzę przyjemnych wakacji !
Nasze będą trwały pięć tygodni, rewelka co! Pozdrówcie od nas ukochany Jadran i chorwackie słoneczko!
Oczywiście przy każdej możliwości będę do Was zaglądał.

P.S. Barem się nie przejmujcie, ważne jest, ze nadal mamy się gdzie spotykać, niby bar po remoncie! Spadam po oglądać ten kraj, co niby żywicą pachnie i mlekiem płynie!!! :lol:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 22.06.2007 06:05

Jurek napisał(a):Przyszedł ten moment, aby się z Wami po żegnać. Dziś jest ten dzień, gdzie dwa razy wsiądę do samolotu. Wszystkim życzę przyjemnych wakacji !
Nasze będą trwały pięć tygodni, rewelka co! Pozdrówcie od nas ukochany Jadran i chorwackie słoneczko!

P.S. Barem się nie przejmujcie, ważne jest, ze nadal mamy się gdzie spotykać, niby bar po remoncie! Spadam po oglądać ten kraj, co niby żywicą pachnie i mlekiem płynie!!! :lol:

Wracaj Jureczku szczęśliwie do nas ,baw się dobrze i nie przesadzaj z tym mlekiem :D :papa:
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 22.06.2007 07:03

wojan napisał(a):
Jurek napisał(a):Przyszedł ten moment, aby się z Wami po żegnać. Dziś jest ten dzień, gdzie dwa razy wsiądę do samolotu. Wszystkim życzę przyjemnych wakacji !

Wracaj Jureczku szczęśliwie do nas ,baw się dobrze i nie przesadzaj z tym mlekiem :D :papa:

Jurek szczęsliwej drogi i wracaj szybko!
Ucałowania dla Leny :hearts:
Do zobaczenia w Hielcowie
Krakusy
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 22.06.2007 07:03

Szczęśliwego lotu, udanego urlopu i cudownego powrotu :lol: :lol: :papa: :papa: :papa: :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone