Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Banany i inne bzdety

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
PAP
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAP » 24.12.2008 11:53

Rysio napisał(a):A u nas dupa :evil: kobiałki do 12 a chłopy do 15 :evil: i gdzie tu równouprawnienie :twisted: :wink:

To ja mam chyba najgorzej, bo mam dyżur 'aż' do 16:00 ... ale za to była antycypacja, więc swoje prace domowe już wykonałem 8) 8) 8) :D :D ...
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 24.12.2008 12:15

Przeniosłem nas do HP, myślę że tak będzie lepiej, bo nawet Bułgaria nie zasługuje na takie pitolenie :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.12.2008 12:20

Dobrze zrobiłeś :lol: Relacja Krzysia (kw) nie zasługiwała na takie pitolenie :lol:
kw
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kw » 24.12.2008 13:48

Januszku, ja nawet się cieszyłem, że wyprodukowałem tak płodny temat ;-)
Na Bulgaricusie dawno nie byłem i nawet nie wiedziałem, że tak się tam porobiło.
Z tamtego forum wyniosłem na pewno jedną bardzo pożyteczną informację - o szczepie winnym MAVRUD.
Wino z tego jest do kupienia w naszym MAKRO.
Polecam, bo naprawdę dobre.

A w ogóle, to
Wesołych świąt!

Krzysztof
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 24.12.2008 15:09

arturo72 napisał(a):Pozdrawiam Rysiu i przy okazji wielkiego wygnanego z BG Jacky-ego :)

czasami można dopatrzyć się pozytywu w przymusowej emigracji...
"Nie ma takiego dobrego. co by na dobre nie wyszło"...
ale raczej bakteryjnym już nie...
kiedyś myślałem, że na mnie się skończy...
a tu - historia ... eee... HISTERIA się powtórzyła...
pozdrowienia zwrotne ...
ale jak będziesz tak bronić pewnych idei, to i Tobie wręczą tam pakiet owoców z Ekwadoru...
tyle, że teraz nie ma o co "bojać"...
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 24.12.2008 19:56

A ja już po kolacji .... siedzę chwilkę w pracy, bo zastępuję kolegę ,który poleciał pożreć karpia i tak się zastanawiam po co się chłopaki tak podniecacie tym Bulgaricusem ... A niech się tam we własnym sosie kotłują.
A na resztę świąt wszystkiego dobrago Wam życzę .
Pozdrav.
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone