.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Najwyżej dostanę bana![]()
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Chyba z ciekawości na tej "bakterii" się zaloguję![]()
Janusz Bajcer napisał(a):Jest tam jakiś temat powitalny jak na naszym forum
.png)
PAP napisał(a):... ... Ja rozumiem, że jak się w robocie przynudza, to dla jaj czemu nie, ale dziś![]()
![]()
![]()
...
PAP napisał(a):... Pozdrawiam świątecznie Wszystkich, którzy śledzą ten wątek ...
.png)
daniel_k napisał(a):Hrvat,
Wątek założyłem w odpowiedzi na niektóre niezbyt mądre tematy i problemy dotyczące Sofii jakie się na forum pojawiły. Zrobiłem to z szacunku dla tego miasta, które po prostu uwielbiam, które jest i będzie moim domem przez najbliższe kilka miesięcy. Wiem jak wygląda to miasto, wiem w jakich warunkach niektórzy ludzie żyją więc nie mogę spokojnie czytać o tak zwanych 'egzystencjalnych' problemach niektórych mieszkańców wyrażonych na forum.
Użyłem sarkazmu i odniesień do tych tematów/problemów, których zwyczajnie nie odczytałeś i potraktowałeś dosłownie, a nie takie było moje zamierzenie. Po prostu zbyt wiele razy zostałem skrytykowany, a wręcz wyzwany za to, że Sofia, pomimo wszelkich problemów może mi się podobać. Zamiast łopatologicznie wyjaśniać, czy też przekonywać po prostu obrałem taką formę.
To tyle. Życzę Wesołych Świąt i Spokojnego Nowego Roku.
P.S. Jeśli ktoś ma konto na cro.pl to proszę o wrzucenie tam mojego posta. Dziękuję.
.png)
PAP napisał(a):Piotrek_B napisał(a): PAP ja mam właśnie to "szczęście", że pomimu braku pracy, jak to w Wigilie często bywa, w robocie muszę siedzieć
Piotrek,
To masz tak samo jak ja![]()
![]()
![]()
...
PAP

.png)
Rysio napisał(a):A u nas dupakobiałki do 12 a chłopy do 15
i gdzie tu równouprawnienie
![]()

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.