Niestety jako Partenr Thule muszę ceny sugerowane pokazywać
Dlatego wędzenie i wędzarnie to moja przyszłość, a bagażniki to, mam nadzieję, ostatni sezon.
.png)
.png)
.png)
Dziadek Maciek napisał(a):Ceny na stronie, a ceny do zapłacenia to dwie różne ceny![]()
Niestety jako Partenr Thule muszę ceny sugerowane pokazywaći dopóki Thule nie porządkuje rynku takie dziwolągi cenowe będą występować. Np cena zakupu dla partnera pewnego uchwytu wynosi 320 zł, a na A... można go kupić od ok 299 zł
![]()
Dlatego wędzenie i wędzarnie to moja przyszłość, a bagażniki to, mam nadzieję, ostatni sezon.
.png)
FUX napisał(a):Kup na Forum.
Kasa zostanie „u nas".
![]()
Nie raz u Maćka kasę zostawiłem.
.png)
.png)
FUX napisał(a):Hak jest najlepszy.
.png)
.png)
Dziadek Maciek napisał(a):Megane III - chcesz przewozić 4 rowery, bagażnik musi być bardzo mocny.
Proponowałbym w wersji oszczędnościowej CRUZ, ceny od ok 340 do ok 550 zł w zależności od rodzaju belki (stal, alu, alu aero)
Thule to inna półka cenowa, także jakość na wysokim poziomie, chociaż trzeba uczciwie o Cruzie powiedzieć dobre słowo. Wart zakupu. Po ostatnich zawirowaniach z dystrybucją Thule, po związanych z tym zmianami cen, nie pamiętam aktualnych, można przyjąć, że od ok 700 do ok 940 zł.
Uchwyty rowerowe - do ok 150 zł do wagi roweru 15 kg, następny przedział do ok 250 zł do 17 kg rowerów i ponad 300 zł do rowerów 20 kg.
Jaką + - kasę ogólną chcesz przeznaczyć na zakup ?
.png)
tony montana napisał(a):
Ale mógłbyś Maćku tak zsumować , co konkretnie miałbym kupić oprócz bagażnika Cruz?
.png)
Dziadek Maciek napisał(a):
Ja uwielbiam klientów, którzy nie mając pojęcia kupują to co im gdzieś ktoś doradził. Przyjeżdżają i płacząc dodatkowo płacą.