Ps do mojego auta syn z wnukiem (jednym) ledwo się mieści latem
.png)
.png)
FUX napisał(a):Juz widzę, jak mieścisz w ten mały box 3-4 pary nart/parapetów, kijki, ciuchy, kaski.![]()
Buty ze wzgl. na wagę, zawsze jeżdżą w aucie.
.png)
FUX napisał(a):Jeździłem do cro corolką HB z kratką, fakt, że bez wózków, i się mieściłem..
.png)
.png)
.png)
dudi42 napisał(a):dziękuję jeszcze raz wszystkim za pomoc teraz to pozostaje mi tylko się zastanowić
.png)
.png)
auto_gt napisał(a):
dodam że belki i stopy Thule wingbar maja nośność 100 kg i posiadają wszelkie atesty oraz City crasch test inne tańsze bagażniki nie posiadają tego ostatniego ale są tańsze .
.png)
Dziadek Maciek napisał(a):auto_gt napisał(a):
dodam że belki i stopy Thule wingbar maja nośność 100 kg i posiadają wszelkie atesty oraz City crasch test inne tańsze bagażniki nie posiadają tego ostatniego ale są tańsze .
Małe doprecyzowanie - w przypadku Thule 100 kg dotyczy każde belki, nie tylko WingBar.
.png)
auto_gt napisał(a):Dziadek Maciek napisał(a):auto_gt napisał(a):
Małe doprecyzowanie - w przypadku Thule 100 kg dotyczy każde belki, nie tylko WingBar.
Tak to prawda , ale jaki sens dla kupującego jest wybierać bagażnik na belce czarnej tańszy o te 200 zł i potem słychać wycie przez wiele kilometrów ...
.png)
auto_gt napisał(a):
Jaki sens - ktoś kupuje sprzęt za 3 tysiące i nie ma 200 na bagażnik ?