Mam na uwadze wydanie ekonomiczne Tritona (matowy, szary, jednostronny, bez systemu prostego montażu). Czy te 'braki' mają przełożenie też na inne cechy (trwałość, bezpieczeństwo) czy to tylko kwestia estetyki i wygody?
.png)
.png)
iamam napisał(a): czy to tylko kwestia estetyki i wygody?
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
Dziadek Maciek napisał(a):Apel do okolicznych miejsca zamieszkania KDW - wypożyczcie mu box i dodajcie jeszcze kilka złotych na dobry pobyt w Cro czy gdzieś tam...
.png)
KDW napisał(a):Nie każdy to lichwiarz szukający tylko zysku, wolałbym dać komuś prywatnemu 200zł za wypożyczenie, niż płacić tobie 300zł.
.png)
KDW napisał(a):Dziadek Maciek napisał(a):Apel do okolicznych miejsca zamieszkania KDW - wypożyczcie mu box i dodajcie jeszcze kilka złotych na dobry pobyt w Cro czy gdzieś tam...
Nice Joke![]()
A wiesz, że ja wierzę jeszcze w ludzi czasem, może Ty nie.
Nie każdy to lichwiarz szukający tylko zysku, wolałbym dać komuś prywatnemu 200zł za wypożyczenie, niż płacić tobie 300zł.
.png)
KDW napisał(a):Czy może znajdzie się dobra dusza![]()
Potrzebuję na wrzesień dokładnie od 2 września box dachowy, najlepiej pożyczyć, oczywiście zapłacę za wypożyczenie - pytanie do użytkowników forum ze śląska górnego okolice Katowic, potrzebuję na 3,5 tygodnia.
Nie piszcie o wypożyczalniach, bo tam ceny mają z kosmosu za dobę, a jakość tych box-ów daje dużo do życzenia.
Będziemy z całą rodzinką bardzo wdzięczni.
.png)
Dziadek Maciek napisał(a):
Grappa jest tańsza niż 200 zł
.png)
.png)
KDW napisał(a):Dziadek Maciek napisał(a):Apel do okolicznych miejsca zamieszkania KDW - wypożyczcie mu box i dodajcie jeszcze kilka złotych na dobry pobyt w Cro czy gdzieś tam...
Nice Joke![]()
A wiesz, że ja wierzę jeszcze w ludzi czasem, może Ty nie.
Nie każdy to lichwiarz szukający tylko zysku, wolałbym dać komuś prywatnemu 200zł za wypożyczenie, niż płacić tobie 300zł.