Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jechałem ostatnio to stacja BP była chyba zamknięta tzn chyba kończy sie budować. Ew zjazd do Jastrzębia ale tam był remont i ruch wahadłowy więc sporo straciłem
vqsoft napisał(a):Panowie a jak z tankowaniem przy Gorzyczkach jadąc A1 ? rok temu tankowąłem się w Wodzisławiu.. Teraz sam nie wiem jak jest tam ze stacjami.
Prywatna GRONPAL SP. Z O.O ale paliwo maja dobre mam TDCI i nie mogę narzekać. Znajomi tam tankują i chwalą sobie to rocznie dla firmy kilka tysiaków do przodu. Jedynie w nocy musisz zrobić przedpłatę by zatankować , taka gwarancja że nie uciekniesz nie płacąc Obok jest biedronka
wiesz szyld troche zobowiązuje.. mają kontrole i jakoś muszą się tłumaczyć... u prywaciarza z szyldem krzaka jest różnie.. wiem bo właśnie w Gliwicach mam znajomego co ma stacje benzynową ) kodens - w wawie nie jest tak źle.. ale zatankuj na prywatnym elfie za Koziegłowami swoje tdci a wyplujesz zawory
Witam wszystkich cromaniaków:) czy może mi ktoś napisać ile kosztuje przejazd osobówką a1 od Gliwic do Gorzyczek? czy może nasze Państwo miało gest i jest bezpłatna?