Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Automapa wer. 5.5.1

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AfrostPL
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) AfrostPL » 16.07.2009 14:29

Osobiście na piątkowy wyjazd wybrałem najnowszą automape ze względu na nowe mapy od navteqa wszystkie mapy, jakie przeglądałem do tej pory, pierwszą miejscowość, do jakiej jadę pokazywały jako czarną plamę bez ulic itp. najnowsza aktualizacja wprowadziła wszystkie uliczki w DRAMALJ żadna inna mapa nie ma ulic w tej małej miejscowości, więc to zadecydowało, że zaryzykuje i pojadę z AM po powrocie mogę dać znać czy dojechałem;)
Morsu
Globtroter
Automapa wer. 5.5.1

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morsu » 17.07.2009 00:01

Hej :)
Jeśli masz możliwość używania IGO 8 - to gorąco polecam - nieraz jeździłem po CZ, SK, A, HUN, CRO - i mając jeszcze mapy TeleAtlasu (z asystentem pasa skrętu) - jeżdzę bez wiekszych problemow, a w dużych miastach to już jazda jak u siebie - pokazuje jaki pas zajac na skrzyżowaniu :))
lukebe
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukebe » 17.07.2009 08:52

Automapa 5.5.2 ma duuuzo większą szczegółowość jeżeli chodzi o Chorwację (mam to sprawdzone, wyjazd za tydzień ;) ). Ale i tak iGO najlepsiejsze :)
olki
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) olki » 17.07.2009 09:04

Dobrze MORSik gada. IGO to mistrzowstwo swiata. Mapa teleatlasu NIE jest tak BAAARDZO szczegółowa jak chyba emapa (nie jestem teras pewien), ale za to ma asystenta pasa ruchu.

Powiem tak do jazdy po asfalnie teleatlas bajka. Jazda po lesie i po wsiach gdzie chyba nawet pradu niema emapa (tak mi sie wydaje ze to emapy - musiałbym w navi sprawdzic). Gdzy wybieram sie do lasu lub 4x4 to zmieniam sobie mape na właśnie emape :)
Auto mapa z obsluga i nie tylko niech sie chowa! :D
Uzywalem wieeeelu programow i IGO jest najlepsze (miomap to jest praktycznie to samo - inna szata graficzna mowiac w skrocie)

Dodam ze w AM nie mozliwosc zmiany map, a w IGO? :D pełen wypas :D :D :D
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone