Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam wszystkich szukam więcej informacji o tym ośrodku. Może ktoś z szanownych forumowiczów był tam. Będę wdzięczny za dodatkowe info. Pozdr. wszystkich
ps.
stronkę widziałem zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
możesz napisać jak tam teraz jest byłem tam 17 lat temu i chciałbym wrócić, ale znalazłem niezbyt fajnie opinie Włochów, chciałbym też poznać Twoją, dzięki
Według mnie za taką cenę to jest dobrze, blisko morza, fajna plaża, cisza spokój, apartamenty duże, przestronne, choć trochę stare, takie z późnego Tity, ale oblecą. Podaj swój e-mail to Ci mogę przesłać fotki.