Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament dla 7 osób

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piecu
Turysta
Apartament dla 7 osób

Nieprzeczytany postnapisał(a) piecu » 12.05.2011 22:21

Witam,

Poszukuję apartamentu/domku dla 7 osób w jakiejś ładnej nadmorskiej miejscowości turystycznej w Chorwacji. Rejon w zasadzie dowolny, ale chciałbym aby:
- było tam co robić (czyli nie wiocha zabita dechami)
- nikt nie musiał spać w jadalni, czyli albo 4 pokoje (po 2 łóżka) albo 3 pokoje w konfiguracji 3 + 2 + 2
- cena za 14 dni była nie większa niż 2000 euro

Czy moglibyście coś polecić? Szukam i szukam, ale większość albo ma wersalki w jadalni albo jest w jakiś malutkich miasteczkach...

Ewentualnie jak moglibyście polecić jakąś fajną wyszukiwarkę apartamentów, bo ja z fajniejszych znalazłem tylko zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
lukasz1977
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz1977 » 13.05.2011 06:07

My w tym roku śmigamy tu - początek lipca ;)
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 13.05.2011 11:33

Spróbuj

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Korzystałem 3 lata temu, byłem zadowolony
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 13.05.2011 11:54

piecu napisał(a):...Ewentualnie jak moglibyście polecić jakąś fajną wyszukiwarkę apartamentów, bo ja z fajniejszych znalazłem tylko zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

FAJNE WYSZUKIWARKI APARTAMENTÓW - post nr 2
Info
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 13.05.2011 19:34

Witam,
Apartament A7+1
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdraviam :P
appmaksan
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) appmaksan » 13.05.2011 20:36

Witam
Apartman A7+1
E mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
marek101060
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marek101060 » 16.05.2011 15:45

piecu napisał(a):Witam,

Poszukuję apartamentu/domku dla 7 osób w jakiejś ładnej nadmorskiej miejscowości turystycznej w Chorwacji. Rejon w zasadzie dowolny, ale chciałbym aby:
- było tam co robić (czyli nie wiocha zabita dechami)
- nikt nie musiał spać w jadalni, czyli albo 4 pokoje (po 2 łóżka) albo 3 pokoje w konfiguracji 3 + 2 + 2
- cena za 14 dni była nie większa niż 2000 euro

Czy moglibyście coś polecić? Szukam i szukam, ale większość albo ma wersalki w jadalni albo jest w jakiś malutkich miasteczkach...

Ewentualnie jak moglibyście polecić jakąś fajną wyszukiwarkę apartamentów, bo ja z fajniejszych znalazłem tylko zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Witam
jestem zielony w tej sprawie ale rok temu bylem z rodzina na wyspie Pag w Mandre bylo S U P E R
a obecnie poszukuje w miare taniego apartamentu dla 2 + 4 dzieci w miejscu gdzie plaza nie jest stroma , zwirowa ( nie kamienista )
Dzieki
marek101060
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marek101060 » 16.05.2011 16:04

Witam
poszukuje apartamenty dla dwoch licznych rodzin w kazdej jest 2 os dorosle i 4 dzieci
o plazy lagodnej ze wzgledu na dzieci , nie kamienistej
Dzieki za odp
Urszula Turić
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Urszula Turić » 19.05.2011 14:02

Apartament dla licznej grupy 2+2+3 ( i inne możliwości zakwaterowania) w pięknej Baśka Voda
kontakt
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament dla 7 osób
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone