yanopodkivano napisał(a):Pozostając pod wrażeniem Grobli Olbrzyma pozwalam sobie przypomnieć trochę podobną formację skalną, zza naszej południowej granicy.
Piękna.
Nie byłem tam jeszcze. Muszę sobie to miejsce zakonotować.
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
yanopodkivano napisał(a):Pozostając pod wrażeniem Grobli Olbrzyma pozwalam sobie przypomnieć trochę podobną formację skalną, zza naszej południowej granicy.
.png)
razpol napisał(a):Wybieram klimat nr 3, a potem ewentualnie 6.
piotrf napisał(a):Kolejna piękna "garść"![]()
Pogoda jak na zamówienie , chyba że wykupiłeś abonament pogodowygdzieś "na górze".
.png)
.png)
piotrf napisał(a):Mnóstwo zmian w moim życiu , nie wszystkie pożądane , ale wszystkie bardzo absorbujące i zmuszające do odłożenia wszelkich dłuższych , zaplanowanych wyjazdów urlopowych "na kiedyś".
piotrf napisał(a):Planowany Maglić i inne góry ( w Gorganach i Rumunii ) muszą poczekać aż moje lewe kolano wróci do normy- w tym roku pooglądam go w Twojej relacji .
.png)
Franz napisał(a):Czyli - mogę wchodzić na szczyt.
.png)
piotrf napisał(a):W tym roku swoimi fotkami wejścia nie udokumentuję . Czekam na Twoje zdjęcia i opisy ( jeżeli znajdziesz czas na takowe )
piotrf napisał(a):Ciekawy jestem również ewentualnej innej drogi powrotu![]()
maslinka napisał(a):Bardzo podobają mi się irlandzkie klimaty, które dałeś nam w "garści"Zostaję tutaj i czekam na więcej
.png)
.png)
Powrót do Wielka Brytania - United Kingdom