Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

All exclusive za 870,- zł, czyli cebulaki polskiej turystyki

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
Re: All exclusive za 870,- zł, czyli cebulaki polskiej turys

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.08.2015 23:36

Ten wątek ma charakter, nomen omen edukacyjny :wink:
, żeby podobne przypadki ludzkiej pazerności i naiwności się nie powtórzyły 8)

I tak się powtórzą 8)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 05.08.2015 07:45

Oczywiście, że to się powtarza :roll:

Wiecie, że można jechać do ... Grecji (nie wypaliło) potem zmiana na Bułgarię (też nie wypaliło) a na koniec do Chorwacji na dwa tygodnie, z przejazdem, mieszkaniem i jedzeniem za 590zł od osoby????
No właśnie - kolejna impreza nie wypaliła, nie wiem na co ludzie liczą skoro w Szczyrku w jednym z Gościnców ;) 6 dni pobytu z noclegami, śniadaniami o obiadokolacjami, z własnym dojazdem kosztuje 299zł od osoby :)
Janusz_z_wąsem
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz_z_wąsem » 05.08.2015 08:02

Ostatnio bielska "Solidarność" wysyłała sms'y do swoich członków, że jakoś na wiosnę jest wycieczka na Maltę: 1 tydz. + przelot + HB, cena... ~500 zł :hut:
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 05.08.2015 15:35

Bea.ta napisał(a):
No właśnie - kolejna impreza nie wypaliła...

Nie kolejna tylko pierwsza w tej sytuacji.
Znajomi jeździli na tych zasadach w tym roku i poprzednich latach do Paryża, Rzymu i Barcelony.
Wszystko grało jak należy.

Powtórzę tylko jedno.
Jeżeli ktoś na ten temat czerpie wiedzę z artykułów z internetu oraz komentarzy jakiegoś "Jasia" to wiedzę ma skromną, wręcz znikomą.
Ja znikam z tego wątku bo nie chce zostać zmiażdżony przez tych co wiedzą lepiej.
Cześć.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.08.2015 15:41

Każda piramida finansowa działa tak długo, aż się zawali.
Dopóki jeździły małe grupki działaczy, a coraz więcej ludzi wpłacało na następne imprezy, to wyjazdy się odbywały.
Finansowali wyjazdy pierwszych grup.
Nie było żadnych dotacji UE do prywatnych wczasów. :!:

Obecnie problem nie dotyczy jednej grupy, ale conajmniej kilkudziesięciu grup z całej Polski :!:
I zrobionych w k.. przybywa błyskawicznie :?
I to są fakty
Ostatnio edytowano 05.08.2015 15:42 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 05.08.2015 15:42

romuald22 napisał(a):............

Ja czerpię, no bo i skąd mam czerpać?
No więc co się zmieniło w stosunku do lat poprzednich, że ludzi wyciulali?
Panią Mariolkę zatrudnili dopiero teraz , czy jak? :?

Tak na marginesie to ja pierwsze słyszę o jakichś wczasach z dopłatami, no ale to może dlatego, że moja firma wycofała się z czegoś takiego pewnie ze trzydzieści lat temu..... :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.08.2015 15:44

Jak to działa ogólnie:
http://rynekzlota24.pl/zloto-metale-szl ... rozpoznac/

A tak w szczegółach: :wink: :wink: :wink:
550 zł za Majorkę ??
dezynfekcja/dezynsekcja/deratyzacja (gość) 05.08.15, 12:58:59

Nie wszyscy dali się nabrać, mnie również proponowano podobne wyjazdy za podobnie niskie ceny, odmówiłem i zostałem uznany za głupka, na moje pytania dlaczego tak szybko należy wpłacać kasę bez żadnych potwierdzeń czy umów odpowiedz była krótka: bo to taki system unijny dotujący program " nauczyciel w podróży ". Dziękuję wolę jezdzić drożej :):) do tego nie jestem nauczycielem a proponowano mi uczestnictwo w imprezach " nauczyciel w podróży " ! No koń by się uśmiał !

http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... z-34824047
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 05.08.2015 18:57

romuald22 napisał(a):Nie kolejna tylko pierwsza w tej sytuacji.
Znajomi jeździli na tych zasadach w tym roku i poprzednich latach do Paryża, Rzymu i Barcelony.
Wszystko grało jak należy.

Dla mnie kolejna - bo nie mam zamiaru dochodzić co było pierwsze.
O jakichś jajkach i kurach kiedyś było.
I kolejni ludzie, liczący na taniochę i wczasy i że im ktoś dopłaci .... że też mi nikt nie chce dopłacać :roll:

romuald22 napisał(a):Powtórzę tylko jedno.
Jeżeli ktoś na ten temat czerpie wiedzę z artykułów z internetu oraz komentarzy jakiegoś "Jasia" to wiedzę ma skromną, wręcz znikomą.

Żaden Jasio czy inny fakt - tylko osoba, która znam osobiście dała ciała wpłacając 590zł od łeba ....

romuald22 napisał(a):Ja znikam z tego wątku bo nie chce zostać zmiażdżony przez tych co wiedzą lepiej.
Cześć.

Nie interesuje mnie miażdżenie, wiesz, że mam inne sposoby 8)
:)
malina1959
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) malina1959 » 06.08.2015 15:59

Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

All exclusive za 870,- zł, czyli cebulaki polskiej turystyki - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone