Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ale się najeździłam!

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 08.06.2010 15:18

potwierdzam to dobre miejsce w Pakostane i dobry wybór miejscowości 8)
Wiki2001
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiki2001 » 08.06.2010 16:50

[quote="jotem"]A coś więcej - jakieś strzępy relacji z własnego pobytu, może jakieś swojskie foto z plaży w sezonie, albo wręcz konkretny dom/własciciel?
Jakaś szansa na kameralną zatoczkę w niedalekiej okolicy?
Za dużo chcę?[/quot

Dobry wybór ulica spokojna wszędzie blisko.
Podaj meila to wyślę ci parę fotek z plaży.My jedziemy w lipcu już 3 raz do tego samego gospodarz.Przy tej ulicy to są same apartamenty zawsze można coś znaleźć dla siebie.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 08.06.2010 17:20

jotem napisał(a):Jakaś szansa na kameralną zatoczkę w niedalekiej okolicy? Za dużo chcę?

Za dużo nic nie chcesz. Wszystko w normie. :wink:
Wspominałaś o Vrbnik na KRK.
Jest relacja na forum z tego miejsca. Ja mogę tylko potwierdzić, że Vrbnik to dobra myśl.
To takie miasteczko dla koneserów w najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu. Co roku tam jestem i co roku tam będę. :D
( ale zatrzymuje sie w KRK i tą miejscowość bym polecał, spełnia całkowicie Twoją listę życzeń. Trochę podobna do mojej :lol: ).
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 08.06.2010 17:34

jotem napisał(a):...sam apartament czysty i nowy, wyposażony, bez niedoróbek,....

jotem napisał(a):Raczej ląd stały, żeby kosztów nie potęgować.

..... hm, widzę małą sprzeczność.
Ten apartament, z takimi cechami nie będzie tani ( tak tylko zauważam, podoba mi się takie podejście do sprawy).
pzdr.
jotem
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jotem » 08.06.2010 17:48

woka,
ja już ...chyba przywykłam, że ...zawsze przepłacam :oops:
Może nie umiem szukać? Nie wiem.

Jak czytam na tym forum chociażby, że ktoś za ok. 40 euro miał
super-mega-wypas apartament dla 4 osób, to... dochodzę raz po raz do wniosku, że ja jestem d.. wołowa, bo jak coś tylko zatrzyma na chwilę mój wzrok, to od razu oscyluje w granicach 75-90 euro... za dobę :evil:

Taka jestem niewydarzona?
Czy też pojęcie super-mega-hiper-wypas ma jednak wiele różnych odcieni?
A że wolę wydac mniej niż więcej... no wolę, sknera jestem;)

Mój mail dla fotek i innych wskazówek niezmiennie ten sam:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
karol 11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karol 11 » 08.06.2010 17:55

To zapewne wina wzroku. Patrz nieco nizej, 8O
jotem
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jotem » 08.06.2010 18:11

karol 11 napisał(a):To zapewne wina wzroku. Patrz nieco nizej, 8O

Jutro lecę po nowe okulary :wink:
Wiki2001
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiki2001 » 08.06.2010 18:19

Nie wiem czy podałaś dobrze meila bo nie mogę wysłać zdjęć podaje mi że taki meil nie istnieje
Wiki2001
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiki2001 » 08.06.2010 18:23

Przepraszam ale to u mnie chyba coś był nie tak ale już wysłałam Ci zdjęcia.
jotem
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jotem » 08.06.2010 19:58

Mail dobry, zdjęcia doszły. Serdeczne dzięki:)
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 08.06.2010 20:03

jotem napisał(a):woka,
ja już ...chyba przywykłam, że ...zawsze przepłacam :oops:
Może nie umiem szukać? Nie wiem.

Moim zdaniem, płacisz za cos co warte tej ceny.
jotem napisał(a):
Jak czytam na tym forum chociażby, że ktoś za ok. 40 euro miał
super-mega-wypas apartament dla 4 osób, to... dochodzę raz po raz do wniosku, że ja jestem d.. wołowa, bo jak coś tylko zatrzyma na chwilę mój wzrok, to od razu oscyluje w granicach 75-90 euro... za dobę :evil:

Tak, tylko zauważ, że ten "super wypas" jest pojęciem względnym.
Dla jednego będzie super a to samo dla drugiego już niekoniecznie. Z mojego doświadczenia "mega-super-wypas" za małe pieniadze, w dobrym terminie, w dobrej lokalizacji to "mega-super-bajka" i nie będzie inaczej, nie da się.
pzdr.
Asia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asia » 09.06.2010 10:19

Zdjęcia nie potrafię tu wstawić :oops: , ale mogę napisać, że do Pakostane jedziemy tam 4 raz, więc nie może być źle, choć może to być moje subiektywne odczucie. Mieszkamy pod nr 75 i jest to już prawie koniec tej ulicy. Na plażę chodzimy przez kamping. Są tam wybetonowane takie podesty, jest prysznic i przy wyjściu z kampingu na plażę jest bar więc na najwyższym podeście są rozstawione krzesła i stoliki wśród drzew. Korzystamy z nich jeśli chcemy. To "nasze" miejsce jest obok piaszczystego wejścia do morza, ale idąc plażą w kierunku centrum nie ma jakichś gorszych miejsc, dlatego myślę, że kwatery przy tej ulicy to dobry wybór.
lolek80
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) lolek80 » 09.06.2010 11:17

plaza z betonowych płyt, o rany w Cro naprawdę są fajniejsze miejsca, wystarczy tylko pojechać w odpowiednie miejsce!
jotem
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jotem » 09.06.2010 14:02

lolek80 napisał(a):plaza z betonowych płyt, o rany w Cro naprawdę są fajniejsze miejsca, wystarczy tylko pojechać w odpowiednie miejsce!

Czyli?
Cała zamieniam się w słuch...

O tym jakby ma byc w założeniu ten wątek... ja wiem czego szukam ( w pierwszym poście napisalam), nie wiem tylko gdzie to mogę znaleźc... :?

Każda wskazówka cenna, bo dotychczasowe mailowanie... dało rezultat zerowy - czyli jestem w punkcie wyjścia
arkadiusz844
Autostopowicz
Makarska

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkadiusz844 » 24.06.2010 15:39

Witam
Chcemy z grupą znajomych trochę pozwiedzać i znaleźliśmy interesującą ofertę.. Czy warto jechać na Makarske i stamtąd wybierać się na wycieczki? ceny w tym regionie wydają się atrakcyjne..
Może już ktoś z was był z bym biurem
http://student.travel.pl/studenckie-wak ... kacje-2010
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Ale się najeździłam! - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone