Mąż się śmieje, że nie mam po co jechać skoro wszystko co się da zobaczyłam na YT i Google Street
.png)
.png)
.png)
heca7 napisał(a):Obejrzałam filmiki na YTLlogary nie dam rady. Na Sveti Jure nie dałam... A od strony Jogurcat jest ok. Mniejsze przestrzenie, drzewa, bliżej inne góry. Droga nad samym morzem do Sarande przypomina trochę tą na Hvarze.
Mąż się śmieje, że nie mam po co jechać skoro wszystko co się da zobaczyłam na YT i Google Street
.png)
.png)
.png)
.png)
heca7 napisał(a):Ratunku!
Odpalilam telefon w Albanii i ...nie dziala:( Mam w tmobile. Na abonament itd. Caly czas twierdzi, ze niema dostepu do zadnej sieci. Co teraz?
.png)
heca7 napisał(a):Ale zeby sie zarejestrować muszę odebrać smsA jak odebrać sms jak tel nie działa? Muszę jutro zadzwonić do rodziców. Umawiam się z nimi na konkretna date z powodów "zdrowotnych".
.png)
marekbrzoska napisał(a):Czy ktoś kto był w tym roku w Albanii może powiedzić jak to obecnie wygląda z szukaniem apartamentów na miejscu? Interesują mnie nadmorskie miejscowości, ale nic w stylu wielkich kurortów - chcielibyśmy z rodziną odpocząć przy odrobinie ciszy na niezbyt zatłoczonych plażach i podziwiając okolicę. Jedziemy koło 20 sierpnia, więc sezon pewnie jeszcze hula... Sądząc po cenach na booking itp to może być drogo i ciężko coś znaleźć, ale może jest dużo lokalnych apartamentów, które się w sieci nie ogłaszają?
.png)
.png)
.png)
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe