Prot napisał(a):dla Petris
Dzięki
A Tobie cezarku000 dziekuje bardzo, sprawiłes mi wielka radosc.
I nidgy ,nigdy nie napisze nic przykrego ,nawet jak mnie wkurzysz
petris
.png)
Prot napisał(a):dla Petris
.png)
.png)
.png)

zawodowiec napisał(a):1. Obiekt o charakterze domku letniskowego znajduje się w pięknej zatoczce "Ducac" na wyspie Brac 7km na wschód od Postira. Szczególnie dla miłośników turystyki (nie wiem jakiej - rombizon???), ponieważ goście mają spokój, ciszę, samotność. Zasilanie energią słoneczną. Woda deszczówka doprowadzana rurą. Obejrzyjcie zdjęcia obiektu i piaszczyste plaże.
2. Niestety nie jest możliwy kontakt emailem bo adres osoby kontaktowej nie jest znany.
pzdr
Prot napisał(a):Szczególnie taka nazwa jest używana jak wynajmujesz latarnię morską ,albo małą wysepkę ,albo jak wkoło nie ma cywilizacji i Ty tam się męczysz sam lub z rodziną.
.png)
wszystkim rombizonom i nie tylko, znikam na trochę, javim se u prosinac .png)
Jolanta Michno napisał(a):zawodowiec napisał(a):... a tymczasemwszystkim rombizonom i nie tylko, znikam na trochę, javim se u prosinac
pozdrav svima
Zawodowiec! Ti ćeš nam puno nedostajati!![]()
Svako dobro Ti želim!!!![]()
![]()
Sretan put! Vidimo se u prosincu!!!:papa:
Jola
.png)

krakuscity napisał(a):Jolanta Michno napisał(a):zawodowiec napisał(a):... a tymczasemwszystkim rombizonom i nie tylko, znikam na trochę, javim se u prosinac
pozdrav svima
Zawodowiec! Ti ćeš nam puno nedostajati!![]()
Svako dobro Ti želim!!!![]()
![]()
Sretan put! Vidimo se u prosincu!!!:papa:
Jola
Też się dopisuję mimo, że nie wszystko rozumiemale skoro napisała to Jola to musi być ok.
Trzymaj sie Zawodowiec.![]()
Pozdrawiam
.png)
.png)
Seal napisał(a):Witam,
Mam takie małe pytanie do Szanownych Profesorów.
Chodzi mi o czas teraźniejszy języka chorwackiego.
Jeżeli w słowniku podany jest bezokolicznik to skąd mam wiedzieć jaką końcówkę przyjmuje ten czasownik w 1os. l.poj.??
Może dla niektórych te pytanie okaże się banalne ale dla mnie takie nie jest i bardzo proszę o pomoc.![]()
![]()
pozdrawiam![]()
.png)