Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Agnieszka Radwańska

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 01.06.2012 13:20

Manga napisał(a):Pierdoły.Kuzniecowa gra dzis najlepszy mecz od 5 lat.Jak po dobrym seksie albo amfetaminie ;)
Zaraz game over :(

Będzie to ich 13. pojedynek, a bilans dotychczasowych jest korzystny dla rywalki 9-3. W dodatku pokonała ona krakowiankę w ich jedynym spotkaniu na ziemnej nawierzchni, do którego doszło właśnie w Paryżu przed trzema laty w trzeciej rundzie - 6:4, 1:6, 6:1. W sumie Kuzniecowa była lepsza w ostatnich pięciu meczach

To do dziś Kuznietsova zostałaby narkomanką lub seksoholiczką idąc Twoim tokiem rozumowania :lol: Jeżeli na tenisie znasz się tak świetnie jak na piłce nożnej to życzę Ci dalszych sukcesów w komentowaniu wydarzeń sportowych 8O
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.06.2012 15:54

mysza73 napisał(a):Niestety over :(

Meczu nie widziałem. ale po wynikach setów wygląda że bez walki :cry:
Manga
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Manga » 01.06.2012 20:18

Tak dobrze nie grałam od dawna. Bardzo cieszę się z wygranej - powiedziała Swietłana Kuzniecowa po pokonaniu Agnieszki Radwańskiej w III rundzie Rolanda Garrosa. - Agnieszka doskonale gra z kontrataku, to uczyniło ją tak wielką. Wiedziałam o tym i starałam się ani przez chwilę nie wypuścić inicjatywy z rąk - dodała Rosjanka,

- Dawno nie miałam takiego uczucia. Nabrałam pewności siebie, wracam do gry, która dawała mi w przeszłości tyle zwycięstw - powiedziała po meczu Kuzniecowa.

Wygląda na to,że Kuznietzowa też ma nikłe pojęcie czyli jestem w dobrym towarzystwie
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 01.06.2012 22:02

Manga napisał(a):Tak dobrze nie grałam od dawna. Bardzo cieszę się z wygranej - powiedziała Swietłana Kuzniecowa po pokonaniu Agnieszki Radwańskiej w III rundzie Rolanda Garrosa. - Agnieszka doskonale gra z kontrataku, to uczyniło ją tak wielką. Wiedziałam o tym i starałam się ani przez chwilę nie wypuścić inicjatywy z rąk - dodała Rosjanka,

- Dawno nie miałam takiego uczucia. Nabrałam pewności siebie, wracam do gry, która dawała mi w przeszłości tyle zwycięstw - powiedziała po meczu Kuzniecowa.

Wygląda na to,że Kuznietzowa też ma nikłe pojęcie czyli jestem w dobrym towarzystwie

Tiaaa... Isia ugrała ledwie trzy gemy w meczu. A co jej miała powiedzieć, "grałaś beznadziejnie"? "robiłam z tobą co chciałam"? Wiesz co to takiego słowo "kurtuazja"?

Agnieszka doskonale gra z kontrataku, to uczyniło ją tak wielką. Wiedziałam o tym i starałam się ani przez chwilę nie wypuścić inicjatywy z rąk - dodała Rosjanka

Wogóle nie zrozumiałaś sensu tego zdania. Zdanie oznacza że Aga zwykle gra doskonale z kontrataku. Zdanie nie oznacza że akurat w tym meczu.
Manga
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Manga » 03.06.2012 15:35

Po dniu konia,dzień szkapy:
Swietłana Kuzniecowa, która w trzeciej rundzie tenisowego turnieju wieloszlemowego Roland Garros w Paryżu nie dała szans Agnieszce Radwańskiej, w kolejnej przegrała gładko z Włoszką Sarą Errani 0:6, 5:7.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.06.2012 15:54

Jak widać w kobiecym tenisie sprawdza się powiedzenie "kobieta zmienną jest" :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 19.06.2012 13:03

Urszula Radwańska może się przygotowywać do startu na igrzyskach w Londynie, choć oficjalnie jej kwalifikację Międzynarodowa Federacja Tenisowa (ITF) potwierdzi 28 czerwca. Krakowianka była pierwszą oczekującą, ale na olimpiadzie nie zagra Marion Bartoli.

Wiem Arek, wiem...ale cieszy.
:wink:
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 19.06.2012 13:10

Jacek S napisał(a):Wiem Arek, wiem...ale cieszy.

Mnie też :)

Aleosochozi ??
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 19.06.2012 13:28

Arek napisał(a):Aleosochozi ??

Strona 6

Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 19.06.2012 13:30

Aaaaa.... :D :lol:
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 02.07.2012 18:01

A Agnieszka na trawie...ma ćwierćfinał. :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 03.07.2012 06:17

kleeberg napisał(a):A Agnieszka na trawie...ma ćwierćfinał. :D

Łatwo nie było...brawo.
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 03.07.2012 14:31

No to trzymamy kciuki za półfinał :P
http://www.sportlemon.tv/v-4/2/6/v-420636.html
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 03.07.2012 15:23

mysza73 napisał(a):No to trzymamy kciuki za półfinał :P

Właśnie zastanawiałem się gdzie pokazują ćwierćfinał. Dzięki Mysza za link. Jesteś niezawodna... :wink:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 03.07.2012 15:29

Tomasz W napisał(a):
mysza73 napisał(a):No to trzymamy kciuki za półfinał :P

Właśnie zastanawiałem się gdzie pokazują ćwierćfinał. Dzięki Mysza za link. Jesteś niezawodna... :wink:

Ja to już mam wszystkie możliwe programy sportowe Polsatu (ale to wiadomo, ze względu na siatkówkę :wink: ),
więc oglądam sobie w telewizorku, ale pamiętam, jak musiałam radzić sobie internetem :evil:

Znowu deszcz :roll: :evil:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone