Rodzinnie myślimy na zakupem przyczepy więc Twoje relacje może będą dla nas niebawem niezwykle cenne
.png)
.png)
FUX napisał(a):Patrząc na cene wynajmu przyczepy (~250 PLN/dzien) i cenę za biwakowanie (20-40 euro/dzien), to nie za bardzo warto przyczepę kupować, czy wynajmować, kiedy kwaterkę dla 4 osob można wynająć za 40-70 euro.....
To tak OT.
.png)
BaWa napisał(a): Dla mnie jazda z przyczepą to wspaniała przygoda. Czuje się wolna i niczym nie ograniczona( no może poza miejscem na kampie;-) hihihihi) i co najważniejsze gdziekolwiek jesteś- jesteś w swoim łóżku![]()
.png)
.png)
petr napisał(a):Zalezy jeszcze co kto lubi na miejscu porabiac, na Adriatyku poza plaza nie atrakcji z przyczepa ciezko sie usadownic wiekszosc miesc jest na "polkach" w Solarisie oprucz plazy sa baseny , zjezdzalnie rowery wodne, kazdego wieczora bez wychodzenia na miasto jest gdzie sie pobawic

.png)
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):
Pasowało by użyć prawego "alta' , bo czytając Twojego posta bez polskich liter strasznie seplenię![]()
Jest taka akcja: Bykom stop i ja ja popieram![]()
.png)
petr napisał(a):Pozatym proponuje wysilic umysl i zrozumiec ze nie wszyscy tu pisza z polskich windowsow .

.png)
FUX napisał(a):Janusz. Daj sobie spokuj. Ta dyskusja zaczyna przypominać pyskowkę o Rovinji,mężu ciała dyrektorskiego ze szwagrostwem, namowami do pokazywania sobie serdecznych palców, etc......