...już wiem, na Chorwacji
.png)
.png)
.png)
Goniaa napisał(a):Na tarasie naszego apartamentu mieliśmy nie lada atrakcję - "zagrodę żółwi". Cztery żółwie zajmowały ogrodzony niziutkim murkiem teren kilkunastu m².
.png)
Roxi napisał(a):Goniaa napisał(a):Na tarasie naszego apartamentu mieliśmy nie lada atrakcję - "zagrodę żółwi". Cztery żółwie zajmowały ogrodzony niziutkim murkiem teren kilkunastu m².
Mogłaś nie zdradzać, że to były żółwie w zagrodzie... zdjęcie z kategorii żółwiowa apokalipsa![]()
Super!
..png)
Monte Christo napisał(a):bylem i widzialemfotki bardzo ladne. choc ostrosc czasem uciekaaaa....
Ale kadry nadrabiaja. Dawaj wiecej.
majeczka napisał(a):...faktycznie Goniaa, prosimy o jeszcze więcej fotek
ziemniak napisał(a):coś cicho tutaj... pogoda nie dopisuje to gdzie Wy się wszyscy podzialiście?
...już wiem, na Chorwacji
BasiaZ napisał(a):Przepiękne zdjęcia! Uvala Vaja - cudna! Zapisuję ją na mojej liście
renatalato napisał(a):Cudnie Goniaa![]()
I Kotor i Korcula, bardzo ładne, Korculę znam, ale tylko miasto, plaże i widok z apartamentu bajka![]()
![]()
Pozdrawiam
Roxi napisał(a):Goniaa napisał(a):Na tarasie naszego apartamentu mieliśmy nie lada atrakcję - "zagrodę żółwi". Cztery żółwie zajmowały ogrodzony niziutkim murkiem teren kilkunastu m².
Mogłaś nie zdradzać, że to były żółwie w zagrodzie... zdjęcie z kategorii żółwiowa apokalipsa![]()
Super!
mysza73 napisał(a):Roxi napisał(a):Goniaa napisał(a):Na tarasie naszego apartamentu mieliśmy nie lada atrakcję - "zagrodę żółwi". Cztery żółwie zajmowały ogrodzony niziutkim murkiem teren kilkunastu m².
Super!
Już wiem gdzie zamieszkam na Korčuli,
żółwie genialne,
choć widok z tarasu nie gorszy,
tym bardziej się odezwę na PW, ale poczekam do końca relacji, żeby już o wszystko hurtem wypytać.
.png)
.png)
Goniaa napisał(a): *cisza, spokój i ładny widok (jak dla mnie)

.png)
.png)
Marek358 napisał(a):Ponieważ dość mało jest relacji z Zatoki Kotorskiej może Ty dasz radę odpowiedzieć na pytania:
Czy w Dobrocie jest jakaś plaża?
Czy w innych rejonach Zatoki Kotorskiej jest jakaś plaża?
Czy w woda w Zatoce Kotorskiej jest raczej mętna czy raczej przejrzysta?
Będę wdzięczny za info.
.png)
kroj napisał(a):Goniaa napisał(a): *cisza, spokój i ładny widok (jak dla mnie)
Ooo znajome widokiParę lat temu także stacjonowaliśmy w Medvinjaku tyle, że w górnej jego części.
Bliskość samej Korculi - to zaleta; fantastyczne miejsce do snoorkowania i kapitalny cypelek do oglądania zachodów słońca. Byliśmy wtedy w sezonie i odebraliśmy to miejsce jako bardzo hałaśliwe, apartamenty jeden na drugim, bardzo ciasno ustawione; dlatego tym razem uciekamy trochę dalej od samego miasta.
Ale fajnie tak powspominać![]()
A czy mieliście okazję coś jadać w Amforze na starówce? Ciekawa jestem opinii..
Pozdrawiam
JoannaMaxel napisał(a):Jestem i czytam ... oczywiście z wypiekami na policzkach, ach .............. i znowu odliczanie do kolejnych wakacji
.png)
Goniaa napisał(a):Jeśli chodzi o plażę to: w Dobrocie (w miejscu, gdzie my byliśmy) jest plaża dość długa, ale wąska, pokryta drobnymi kamykami. Znajduje się blisko ulicy. Woda, no cóż... raczej mętna i zimniejsza od chorwackiej. Dobrota jest jednak długa i może gdzieś dalej, w innym miejscu było ładniej![]()
Pozdrawiam. Pewno niewiele pomogłam.
.png)
.png)
Marek358 napisał(a):Goniaa napisał(a):Jeśli chodzi o plażę to: w Dobrocie (w miejscu, gdzie my byliśmy) jest plaża dość długa, ale wąska, pokryta drobnymi kamykami. Znajduje się blisko ulicy. Woda, no cóż... raczej mętna i zimniejsza od chorwackiej. Dobrota jest jednak długa i może gdzieś dalej, w innym miejscu było ładniej![]()
Pozdrawiam. Pewno niewiele pomogłam.
Ależ skąd. Zawsze to jakiś kawałek informacji
Podejrzewałem, że miejscami, zwłaszcza bliżej Kotoru może być mętna woda.
Ale, że zimna to mnie zaskoczyłaś. Bo ja się w tej zatoce - prawie-jeziorze, spodziewałem raczej ciepłej wody.