P.S. W Polsce nie ma kart TELE2 HR, więc jest po temacie.
Będę wracał 19 sierpnia z Sibenika, to mogę przekazać taką kartę za free, bo nim mi po niej w Polsce, a komuś może się przydać telefoniczna czy internetowa.
.png)
.png)
.png)
domurst napisał(a):Jak to nie ma? "The promotional period for the International price plan will end on 9th September 2012. As of 10th September 2012 the following prices will be applied. The SIM card can be activated until 31st October 2012."
.png)
.png)
sneer napisał(a):Niestety chyba czas zweryfikować dane. Otóż sławna "niebieska karta", o której piszecie na forum nie jest już nigdzie dostępna, nie jest już produkowana. Złaziłem chyba cała Makarską (i kilka okolicznych miejscowości i stacji paliw) i wszędzie mówili mi to samo: "Tych kart nie ma i nie będzie. Promocja się skończyła, przy wielkim szczęściu może uda się gdzieś kupić jakieś ostatnie egzemplarze (mi się nie udało).". Trafiłem nawet do oficjalnego salonu Tele2 i tam również powiedzieli to samo, nie umieli także doradzić żadnej podobnej karty do tej niebieskiej, bezradnie rozkładając ręce.
.png)
.png)
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne