Co do Novaliji i całego Pagu - tam nie da się naprawić klimatyzacji (nikt nie robi). Naprawy dokonaliśmy dopiero w Zadarze. Fakt, że klima to pikuś, choć wtedy dla mnie była to sprawa ważna
Gratulacje i dużo szczęścia. Pozdrowienia dla żony.
.png)
.png)
jagodakris napisał(a):Prosze Was dwóch o spokój. Anielski74 przedstawił swoje zdanie a ja postarałem się w sposób logiczny przedstawić sytuacje i dane na podstawie których podejmowałem decyzje.
Nie założyłem ten temat by czytać tego typu ataki na drugą osobę, bo to nic nie rozwiązuje a moim celem jest przedstawienie relacji aby każdy wyciągnał dla siebie logiczne wnioski. Nie oczekuje krytyki moich decyzji bo są one bezpowrotne.
.png)
.png)
.png)
.png)
mirasowski napisał(a):Ja w tym roku miałem również pecha.
Byliśmy akurat w Rogoznicy, a ogólnie mieliśmy w planie 15 noclegów w Cro.
Pobyt dla mnie tak naprawdę skończył się 4 dnia w tym pięknym kraju, gdy skręciłem stopę z zerwaniem torebki stawowej.
Po 8 noclegach jednak wróciliśmy do kraju.
Po przeczytaniu twojej relacji tak sobie teraz myślę, czy lepsze by było jak by nam się auto popsuło?, czy jak się stało, noga niesprawna, ból , i męczarnia. Od "wypadku" minęło już 25 dni i dalej jestem na zwolnieniu lekarskim , a do pełnej sprawności jeszcze długa droga.
Pozdrawiam.
.png)

.png)
korculankajedna napisał(a):A ja wiem, że cała ta historia jest wyssana z palca. Normalny człowiek nie może mieć tylu przypadkowych przeciwności. Albo to wszystko ściema ( w co wierzę głęboko), albo autor wszystkich tych nieszczęść jest wyjątkowym du..pkiem podejmującym idiotyczne decyzje. Zróbcie spis wszystkich nieszczęść jakie go spotkały od początku do końca podróży + do tego jeszcze wszystkie inne jego życiowe nieszczęścia, a przekonacie się, że to ... niemożliwe, albo trafiło na wyjątkowego debila.
ooloo
.png)
te kiero napisał(a):korculankajedna napisał(a):A ja wiem, że cała ta historia jest wyssana z palca. Normalny człowiek nie może mieć tylu przypadkowych przeciwności. Albo to wszystko ściema ( w co wierzę głęboko), albo autor wszystkich tych nieszczęść jest wyjątkowym du..pkiem podejmującym idiotyczne decyzje. Zróbcie spis wszystkich nieszczęść jakie go spotkały od początku do końca podróży + do tego jeszcze wszystkie inne jego życiowe nieszczęścia, a przekonacie się, że to ... niemożliwe, albo trafiło na wyjątkowego debila.
ooloo
proszę zbanować usera za powyższe lub jakąkolwiek reakcję, albo jesteś pewna i masz dowody, albo tylko albo...
.png)
korculankajedna napisał(a):A ja wiem, że cała ta historia jest wyssana z palca. Normalny człowiek nie może mieć tylu przypadkowych przeciwności. Albo to wszystko ściema ( w co wierzę głęboko), albo autor wszystkich tych nieszczęść jest wyjątkowym du..pkiem podejmującym idiotyczne decyzje. Zróbcie spis wszystkich nieszczęść jakie go spotkały od początku do końca podróży + do tego jeszcze wszystkie inne jego życiowe nieszczęścia, a przekonacie się, że to ... niemożliwe, albo trafiło na wyjątkowego debila.
ooloo
.png)
ooloo
.png)
Lewy854 napisał(a):Witamy, jestesmy w Makrskiej o ile dobrze widzialem mijalismy sie wczoraj w Austrii.