napisał(a) Dziadek Maciek » 26.08.2010 09:30
dallaska napisał(a):a z ciekawosci ile ten wózek kosztował ?,bo kupie jeden z tańszych

Tak jak pisałem, spędziłbym w Cro z żoną udane wakacje żyjąc na luzie 3 tyg. Taka jest cena wyjściowa, ale są różne promocje i dofinansowania. Jeśli kupisz dany model wózka z jakimś tam wyposażeniem, masz rabat, jeśli zapiszesz się do szkoły rodzenia masz znowu rabat, tzn masz dofinansowanie do w/w szkoły. Ale i tak zapłacili więcej niż ja dostałem za używane Punto z 1996 r.
Jeśli chcesz konkretów, odezwij się na GG, a ja zapytam się syna o pełną ofertę. Wózek wybierali kilka miesięcy, zanim zdecydowali się na ten model, jaki kupili. A to kółka obrotowe wszystkie 4, a to obrotowe tylko 3, pompowane, lane, miękkie zawieszenie, twarde, gondola wysoka, niska, z parasolem lub bez, nosidełko, fotelik samochodowy, różne sposoby montażu, kolory do wyboru jak ma palecie malarskiej... Pytali się znajomych i zaczepiali obcych na ulicy, pytali o trwałość materiałów, kółek, łożysk, skrętność, prowadzenie na krzywych chodnikach, o ...
Dziwolągi jakieś te nasze dzieciaki