Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

zjazd z autobany na Trogir?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Krystof
Cromaniak
zjazd z autobany na Trogir?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 09.05.2007 07:09

Wiatajcie,
proszę o krótkie tak - nie w zawiłej kwestii istnienia zjazdu z autobany na Trogir :roll: .

Przewodnik (stary?) mówi - "zjedź w Szybeniku", mapa na to "zjedź se na Trogir". Jak więc jest w realu? pzdr, Krystof
el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 09.05.2007 10:01

Krystof napisał(a):Wiatajcie,
proszę o krótkie tak - nie w zawiłej kwestii istnienia zjazdu z autobany na Trogir :roll: .

Przewodnik (stary?) mówi - "zjedź w Szybeniku", mapa na to "zjedź se na Trogir". Jak więc jest w realu? pzdr, Krystof

I wszystko jasne... :wink:

Obrazek

'Kółeczka' na mapie to zjazdy z autostrady - 'niebieskie' znaczniki to MOPy
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 09.05.2007 11:23

Hej, no to wiem :), pozdrov, K
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 09.05.2007 11:26

Będziesz miał wyraźne drogowskazy na autostradzie. Nie sposób jest tego nie zauważyć.
el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 09.05.2007 12:11

Krystof napisał(a):Hej, no to wiem :), pozdrov, K

Zatem w czym problem? W podjęciu decyzji który zjazd?
Jeżeli spadniesz z autostrady w Vrpolje to droga do Trogiru jest całkiem niezła. Pod koniec, tuż przed samym Trogirem jest kręty odcinek ze wspaniałymi widokami na Trogir, Ciovo i Split

Obrazek
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 09.05.2007 12:39

??? jaki problem??? 8O przeca napisałem "no to wiem" :)
el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 09.05.2007 14:37

Krystof napisał(a):??? jaki problem??? 8O przeca napisałem "no to wiem" :)

Źle zinterpretowałem "no to wiem" - ale przynajmniej masz zdjęcie jak TO wygląda z góry :wink:

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone