Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

z dzieckiem 1,5 rocznym

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marcin zastava
Odkrywca
z dzieckiem 1,5 rocznym

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin zastava » 24.02.2007 22:17

Witam Wszystkich bardzo serdecznie.....
Czy możecie mi poradzić gdzie warto pojechać do Chorwacji z dziećmi jedno 1,5 drugie 8 lat ?? Wybieram się w lipcu samochodem .
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 24.02.2007 23:24

Marcin zastava napisał(a):Witam Wszystkich bardzo serdecznie.....
Czy możecie mi poradzić gdzie warto pojechać do Chorwacji z dziećmi jedno 1,5 drugie 8 lat ?? Wybieram się w lipcu samochodem .

Wszędzie :)

Opcja "Szukaj" powinna rozwiać Twoje dylematy....
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 25.02.2007 10:38

Plumek napisał(a):
Marcin zastava napisał(a):Witam Wszystkich bardzo serdecznie.....

Wszędzie :)

Opcja "Szukaj" powinna rozwiać Twoje dylematy....

Popieram...... wszędzie. Mapa przed nos ...... wybrać ..... jechać.
Powodzenia. :wink:
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 25.02.2007 15:17

Jak najbardziej popieram przedmówców, w końću w Chorwacji też są małe dzieci :)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.02.2007 15:24

Najlepiej w ciemno i tam gdzie "oczy poniosą" ;). Najpiękniejsze wakacje w życiu :D.

Pozdrav :papa:

P.S. Wiem co mówię, byłem z 3,5 rocznym dzieciakiem pod namiotami ;)
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 25.02.2007 15:25

Z półtorarocznym w lipcu w ciemno- ja bym nie ryzykowała. Rezerwowałabym coś wcześniej.
kasper68
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasper68 » 25.02.2007 16:18

Chyba riwiera makarska będzie najodpowiedniejsza dla tak małego dziecka. Byłam w 2004 roku z 1,5 - letnią córką w Podace i mała świetnie sobie radziła na drobnokamyczkowej plaży.
fleming
Globtroter
Polecam m.Pag na wyspie Pag

Nieprzeczytany postnapisał(a) fleming » 25.02.2007 17:02

Po pierwsze. Plaża idealna dla dzieci (drobny żwirek) , łagodne zejście do wody. Całkowity brak jeżowców.
Po drugie . Nie jest tak daleko jak np do Makarskiej (gdzie tłok i plaże gorsze)
Po trzecie. Miasteczko leży w zatoce. Nie wieje. Woda ma o 2-3 stopni więcej niż wszędzie indziej.
Po czwarte. Pięknie tam jest i tyle... :-)
Marcin zastava
Odkrywca
Re: Polecam m.Pag na wyspie Pag

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin zastava » 25.02.2007 17:12

fleming napisał(a):Po pierwsze. Plaża idealna dla dzieci (drobny żwirek) , łagodne zejście do wody. Całkowity brak jeżowców.
Po drugie . Nie jest tak daleko jak np do Makarskiej (gdzie tłok i plaże gorsze)
Po trzecie. Miasteczko leży w zatoce. Nie wieje. Woda ma o 2-3 stopni więcej niż wszędzie indziej.
Po czwarte. Pięknie tam jest i tyle... :-)

Macie Państwo jakieś sprawdzone kwatery ? jeżeli tak to proszę o info na @ adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Marcin zastava
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin zastava » 25.02.2007 17:25

kasper68 napisał(a):Chyba riwiera makarska będzie najodpowiedniejsza dla tak małego dziecka. Byłam w 2004 roku z 1,5 - letnią córką w Podace i mała świetnie sobie radziła na drobnokamyczkowej plaży.
Jeżeli macie jakieś namiary na kwatery to prosił bym przesłać na @ adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dziękuje
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 25.02.2007 18:14

Ja bym proponował ( przynajmniej jak na pierwszy raz) wyspę KRK.
Dla dzieci - bez problemów. Niedaleko a bardzo ładnie ( dla niektórych wspaniale). Jeden minus - troszku może być drożej od Dalmacji ale to zupełnie nie jest regułą. W lipcu ceny nie są jeszcze zbyt wygórowane.
Marcin zastava
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin zastava » 27.02.2007 11:56

Leszek Skupin napisał(a):Najlepiej w ciemno i tam gdzie "oczy poniosą" ;). Najpiękniejsze wakacje w życiu :D.

Pozdrav :papa:

P.S. Wiem co mówię, byłem z 3,5 rocznym dzieciakiem pod namiotami ;)

Czy jadąc pod koniec lipca nie będzie problemu z znalezieniem kwater?
ANKA_26
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANKA_26 » 28.02.2007 13:14

a ja polecam niewilką miejscowość na riwierze makarskiej Brelę, jak najbardziej na wczasy z dziećmi. Łagodne zejscie do wody, plaża drobnokamyczkowa, dużo miejsc do spacerów, nie jest zbyt tłoczno. Dodatkowym atutem sa liczne zatoczki na plaży osłonięte drzewkami, więc codziennie można w innym miejscu wylegiwać się.
Z Breli deptakim można dojść do większej miejscowość Baska voda (jakies 15 minut), gdzie znajdzie się większy gwar i ruch turystów.

pozdrawiam serdecznie
Marcin zastava
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin zastava » 28.02.2007 13:23

ANKA_26 napisał(a):a ja polecam niewilką miejscowość na riwierze makarskiej Brelę, jak najbardziej na wczasy z dziećmi. Łagodne zejscie do wody, plaża drobnokamyczkowa, dużo miejsc do spacerów, nie jest zbyt tłoczno. Dodatkowym atutem sa liczne zatoczki na plaży osłonięte drzewkami, więc codziennie można w innym miejscu wylegiwać się.
Z Breli deptakim można dojść do większej miejscowość Baska voda (jakies 15 minut), gdzie znajdzie się większy gwar i ruch turystów.
Masz jakieś namiary na kwatery jeżeli tak to poproszę z góry dziękuje adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam serdecznie

Masz jakieś namiary na kwatery jeżeli tak to poproszę z góry dziękuje adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ANKA_26
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANKA_26 » 28.02.2007 13:42

niestety nie mam żadych namiarów na apartamenty, jechałam z biura podróży. Mieszkałam w villi Ivanac (wiem, że można tam samemu rezerwować pokoje poza biurem, w ubiegłym roku połowa rodzin tak przyjechała). Zresztą domu przy domu sa pokoje do wynajęcia, myslę, że bez przeszkód byś coś znalazł.
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone