Witam Wszystkich bardzo serdecznie.....
Czy możecie mi poradzić gdzie warto pojechać do Chorwacji z dziećmi jedno 1,5 drugie 8 lat ?? Wybieram się w lipcu samochodem .
.png)
.png)
Plumek napisał(a):Marcin zastava napisał(a):Witam Wszystkich bardzo serdecznie.....
Czy możecie mi poradzić gdzie warto pojechać do Chorwacji z dziećmi jedno 1,5 drugie 8 lat ?? Wybieram się w lipcu samochodem .
Wszędzie
Opcja "Szukaj" powinna rozwiać Twoje dylematy....
.png)
.png)

.png)
.png)
fleming napisał(a):Po pierwsze. Plaża idealna dla dzieci (drobny żwirek) , łagodne zejście do wody. Całkowity brak jeżowców.
Po drugie . Nie jest tak daleko jak np do Makarskiej (gdzie tłok i plaże gorsze)
Po trzecie. Miasteczko leży w zatoce. Nie wieje. Woda ma o 2-3 stopni więcej niż wszędzie indziej.
Po czwarte. Pięknie tam jest i tyle...
.png)
Jeżeli macie jakieś namiary na kwatery to prosił bym przesłać na @ adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dziękujekasper68 napisał(a):Chyba riwiera makarska będzie najodpowiedniejsza dla tak małego dziecka. Byłam w 2004 roku z 1,5 - letnią córką w Podace i mała świetnie sobie radziła na drobnokamyczkowej plaży.
.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Najlepiej w ciemno i tam gdzie "oczy poniosą". Najpiękniejsze wakacje w życiu
.
Pozdrav
P.S. Wiem co mówię, byłem z 3,5 rocznym dzieciakiem pod namiotami
.png)
.png)
ANKA_26 napisał(a):a ja polecam niewilką miejscowość na riwierze makarskiej Brelę, jak najbardziej na wczasy z dziećmi. Łagodne zejscie do wody, plaża drobnokamyczkowa, dużo miejsc do spacerów, nie jest zbyt tłoczno. Dodatkowym atutem sa liczne zatoczki na plaży osłonięte drzewkami, więc codziennie można w innym miejscu wylegiwać się.
Z Breli deptakim można dojść do większej miejscowość Baska voda (jakies 15 minut), gdzie znajdzie się większy gwar i ruch turystów.
Masz jakieś namiary na kwatery jeżeli tak to poproszę z góry dziękuje adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam serdecznie
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne