Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

z dzieckiem 1,5 rocznym

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marcin zastava
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin zastava » 28.02.2007 13:52

ANKA_26 napisał(a):niestety nie mam żadych namiarów na apartamenty, jechałam z biura podróży. Mieszkałam w villi Ivanac (wiem, że można tam samemu rezerwować pokoje poza biurem, w ubiegłym roku połowa rodzin tak przyjechała). Zresztą domu przy domu sa pokoje do wynajęcia, myslę, że bez przeszkód byś coś znalazł.

szkoda ,po obejrzeniu paru zdjęć zaczyna mi się podobać Dzięki za info.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 07.03.2007 14:58

Marcin zastava napisał(a):
ANKA_26 napisał(a):niestety nie mam żadych namiarów na apartamenty, jechałam z biura podróży. Mieszkałam w villi Ivanac (wiem, że można tam samemu rezerwować pokoje poza biurem, w ubiegłym roku połowa rodzin tak przyjechała). Zresztą domu przy domu sa pokoje do wynajęcia, myslę, że bez przeszkód byś coś znalazł.

szkoda ,po obejrzeniu paru zdjęć zaczyna mi się podobać Dzięki za info.

Od czego jest googlacz :?: http://www.inet.hr/~tivanac/ :wink:
smokasia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) smokasia » 24.03.2007 23:05

witam wszystkich :D myslimy o wyjezdzie na Riviere Makarska, moze wlasnie do miejscowosci Brela, ktora coraz bardziej zaczyna nam sie podobac :wink: wyjezdzamy w polowie czerwca, nasz synek bedzie mial wtedy 15 mies, mam nadzieje, ze jakos uda nam sie doczlapac na miejsce :D mam pytanie do tych, ktorzy byli w tamtych rejonach. Poniewaz niemozliwoscia jest z takim maluchem /a nawet chyba bez/ przejechac taki kawal drogi bez noclegu :wink: moze ktos moglby polecic jakies miejsce po drodze gdzie mozna byloby przenocowac z dzieckiem :?: nie mamy doswiadczenia :roll: w Chorwacji bylismy 6 razy, zawsze na kempingach, nie mialo dla nas wiekszego znaczenia gdzie sie przespimy. Teraz sytuacja sie zmienila :P czas /przynajmniej w tym roku/ na kwatery prywatne 8)
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

z dzieckiem 1,5 rocznym - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone