Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
O ! to odwieczny problem , który ludzi ęteligętnych nurtuje zwłaszcza aspekt : być czy mieć jest ciekawy ( upraszczam ? )
ciekawy portal - zapoznam się z nim , jak tylko będę miał trochę wiecej czasu . Nie napiszę jednak nic:
Chesie , Cezarze 0 , 000 , platonie , vivietko , ..... -
nie mam takiej potrzeby.
s3
Ja protestuję Wszystkim tłumaczę, że wybieram się w 2005 roku na Lastovo a tu taka niespodzianka. To gdzie ja w końcu pojadę ? Czy to już ma jakieś zatwierdzenie prawne, czy tylko "pobożne życzenie". Na wszystkich mapach będzie figurowało nadal Lastovo a na jaki prom kupię bilety ?
Ty Joe ,jak Ty ,ale pomyśl strona www.catmatrasowo.pl zapomniana wyspa -jaja jakieś!!!
Biedny lastovo catmatransowo(no ale to brzmi jak casanowo!).
Pewnie to wykorzysta skubany.Casanowo!!!
Juz widzę www.casanovo.lastovo.catmatransovo.pl .I laski jego w całej cro.I po to ta cała zmiana nazw wysp w Chorwacji ,by Lastovo laski mógł rwać?Tez protest.Popieram JoeF.