.png)

.png)
.png)
.png)

Torcida1 napisał(a):Biuro, z którym jeżdżę posiada aktualnie 4 mercedesy Tourismo. Nie są to autobusy kupione w salonie, ale jak na mój gust utrzymane idealnie. Wcześniej jeździłem starszymi neoplanami. Również i z nimi nie było najmniejszych problemów. Dla kontrastu podam przykład autobusu, którym jechałem na wycieczkę szkolną w zeszłym roku (Ojcowski Park Narodowy). Był to około 20 letni mercedes z łysymi oponami, odpalany rozrusznikiem awaryjnym. Na dodatek kierowca jadąc rozmawiał przez telefon i w Krakowie przejeżdżał notorycznie na czerwonym świetle oraz wcinał się "na krzywy ryj". Myślicie, że było to najtańsze rozwiązanie? Jak się okazało, jedno z najdroższych i bez faktury. Ach... ta polska szkoła:))) BTW Jakby ktoś z Was Cromaniacy miał korzystać kiedyś z przewozów autokarowych w Wałbrzychu, nie polecam pana o nazwisku pewnego polityka, któremu na imię Radek, i który jest aktualnie ministrem))
.png)

.png)

Chodziło mi o pokazanie, że mimo wszystko takie kombinowanie, szukanie tańszych rozwiązań, które mogą okazać się jednymi z droższych, do niczego dobrego nie prowadzi. CO najwyzej do wypadku.AndrzejJ. napisał(a):Torcida1 napisał(a):Biuro, z którym jeżdżę posiada aktualnie 4 mercedesy Tourismo. Nie są to autobusy kupione w salonie, ale jak na mój gust utrzymane idealnie. Wcześniej jeździłem starszymi neoplanami. Również i z nimi nie było najmniejszych problemów. Dla kontrastu podam przykład autobusu, którym jechałem na wycieczkę szkolną w zeszłym roku (Ojcowski Park Narodowy). Był to około 20 letni mercedes z łysymi oponami, odpalany rozrusznikiem awaryjnym. Na dodatek kierowca jadąc rozmawiał przez telefon i w Krakowie przejeżdżał notorycznie na czerwonym świetle oraz wcinał się "na krzywy ryj". Myślicie, że było to najtańsze rozwiązanie? Jak się okazało, jedno z najdroższych i bez faktury. Ach... ta polska szkoła:))) BTW Jakby ktoś z Was Cromaniacy miał korzystać kiedyś z przewozów autokarowych w Wałbrzychu, nie polecam pana o nazwisku pewnego polityka, któremu na imię Radek, i który jest aktualnie ministrem))
Torcida co Ty tu wypisujesz za przeproszeniem za pierdoły.![]()
Można też założyć temat,, wypadki polskich aut'' i szukać przyczyny,ale nijak się to ma do tego ,że jechałeś na wycieczkę w zeszłym roku do Ojcowskiego Parku Narodowego 20 letnim Mercedesem z łysymi oponami.