kalach napisał(a):Cześć.
13.07 jadę na 10 dni w ciemno na Ciovo do Okrug Gornij. Jedziemy w 3 osoby. Ile średnio trzeba liczyć za taki apartament? Jak kształtują się ceny?
przykładowo u forumowicza
.png)
kalach napisał(a):Cześć.
13.07 jadę na 10 dni w ciemno na Ciovo do Okrug Gornij. Jedziemy w 3 osoby. Ile średnio trzeba liczyć za taki apartament? Jak kształtują się ceny?
.png)
.png)
BadBoy_89 napisał(a):Witam wraz z dziewczyna pierwszy raz wybieramy się do Chorwacji 20.07.2014 jakie miejscowości polecacie ? Lubimy raczej cisze i spokój troche dalej od skupisk ludzi z ładnymi widokami i czysta woda, co zaproponujecie oraz odrazu chętnie bym spisał namiary na jakieś kwatery w danej miejscowosci.
pozdrawiamy
.png)

.png)
.png)
.png)
Mona_M napisał(a):Cześć mam pytanie. Chcemy jechać na początku sierpnia (najprawdopodobniej 4 sierpnia) do Chorwacji na 7 dni na miejscu. Będzie to nasz 1 raz. Chcemy jechać w ciemno - 4 osoby dorosłe + 5 latek. Marzy nam się Dalmacja. Jest szansa na jakikolwiek nocleg w rozsądnej cenie? Jaką miejscowość polecacie? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
.png)
te kiero napisał(a):Mona_M napisał(a):Cześć mam pytanie. Chcemy jechać na początku sierpnia (najprawdopodobniej 4 sierpnia) do Chorwacji na 7 dni na miejscu. Będzie to nasz 1 raz. Chcemy jechać w ciemno - 4 osoby dorosłe + 5 latek. Marzy nam się Dalmacja. Jest szansa na jakikolwiek nocleg w rozsądnej cenie? Jaką miejscowość polecacie? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
proponuje skupić się na Baśka Voda i Makarska, tam powinniście znaleźć w rozsądnej cenie, jeśli oczywiście tumy Wam nie przeszkadzają
.png)
.png)
Mona_M napisał(a): A no właśnie wolałabym uniknąć tłumów, ale mieć dobrą bazę wypadową do obejrzenia fajnych widoków. Myślałam nad Primosten, i ewentualnie "w dół" w stronę Dubrownika. Naczytałam się sporo i teraz nie wiem. I kurcze nie wiem na jakie koszty się nastawić. Czy jest szansa znajdziemy apartament dla 5 osób do 70 euro/doba?
.png)
.png)
te kiero napisał(a):Mona_M napisał(a): A no właśnie wolałabym uniknąć tłumów, ale mieć dobrą bazę wypadową do obejrzenia fajnych widoków. Myślałam nad Primosten, i ewentualnie "w dół" w stronę Dubrownika. Naczytałam się sporo i teraz nie wiem. I kurcze nie wiem na jakie koszty się nastawić. Czy jest szansa znajdziemy apartament dla 5 osób do 70 euro/doba?
Primosten oblegany i nie za tą cenę
za ten przedział cenowy 12-14E osoba to właśnie może wypaść tylko Makarska, ale możecie spróbować w innych miejscowościach np Promajna, Tucepi, Podgora, jak nie wypali to wrócicie i liczyłbym min. 15E osoba
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje