.png)
mtomala napisał(a):A107T4 napisał(a):Witam wszystkich. Wróciłem z Orebić, pytajcie.
Jedziemy do Orebić we wrześniu w ciemno. Podaj proszę w której części miasta szukać noclegów tak aby było blisko plaży...
.png)
pudini napisał(a):Siema wybieram sie jak co roku ze znajomymi do Chorwacji. 10.08 bede kolo orebicza i mam pytanie czy jest kantor gdzie mozna wymienic zlotowki na kuny?. bylem ostanio w baska voda (7km od Makarskiej) i tam byl. polecam te miejscowosc super.
.png)
grax napisał(a):AndyB napisał(a):Jestem w Orebicu, mieszkam w "środku" i chyba taka lokalizacja najwygodniejsza.. A plaże.. sama wybierzesz "swoją" nie jest to jakiś kawał lądu do przejścia.
jak tam teraz w Orebicu ?
.png)

yskyerka napisał(a):grax napisał(a):AndyB napisał(a):Jestem w Orebicu, mieszkam w "środku" i chyba taka lokalizacja najwygodniejsza.. A plaże.. sama wybierzesz "swoją" nie jest to jakiś kawał lądu do przejścia.
Jak w Polsce chce się rzeczNa każdym kroku słychać polski język. A poza tym standardzik, tylko plaża po całym dniu nieco brudna. No i gorąco
.png)
mtomala napisał(a):A107T4 napisał(a):Witam wszystkich. Wróciłem z Orebić, pytajcie.
Jedziemy do Orebić we wrześniu w ciemno. Podaj proszę w której części miasta szukać noclegów tak aby było blisko plaży...

.png)
Bogdan007 napisał(a):mtomala napisał(a):A107T4 napisał(a):Witam wszystkich. Wróciłem z Orebić, pytajcie.
Polecam Villę MELITA, z basenem i leżakami, pięknymi palmami i wspaniałym widokiem z balkonu na morze, 100 m do głównej plaży, 15 m na wprost do morza. W tym roku na początku lipca za 3 osoby płaciłem 45 EUR. Myślę, że we wrześniu można znacznie obniżyć tą cenę.
PZDR
.png)
yskyerka napisał(a):grax napisał(a):AndyB napisał(a):Jestem w Orebicu, mieszkam w "środku" i chyba taka lokalizacja najwygodniejsza.. A plaże.. sama wybierzesz "swoją" nie jest to jakiś kawał lądu do przejścia.
Jak w Polsce chce się rzeczNa każdym kroku słychać polski język. A poza tym standardzik, tylko plaża po całym dniu nieco brudna. No i gorąco
.png)
.png)
KumoterSzyszkownik napisał(a):Monisia-dwa drugie dania+2 piwa+jakies frytki i sok dla dziecka+kawa to wydatek ok.30 euro.
2 razy pizza+ piwka+frytki+kawa i lody-to ok.25 euro.
Wez walowke z Polski bo w sklepach spozywczych w Orebiczu znajdziesz wielkie g...no...
.png)
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne