Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Winiarnie na Peljesacu!!!

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 02.07.2007 00:55

Bocian, w 2002 z Boraka do Trstenika jeszcze był szutr i to taki że bajbory napierniczały w podwozie nawet jak się wolno jechało, musieli zaraz potem położyć asfalt :)
Byliśmy tyle co po wino w Potomju, przez tunel w dół i na kamp do Trstenika, Borak wydawał się fajny ale nie mieliśmy czasu się dłużej rozejrzeć. Są tam jakieś fajne skały do skakania? Czytając opisy na forum myślę się kiedyś wybrać, jak lepszej połówce przejdzie znudzenie Chorwacją :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.07.2007 17:10

Zawodowiec, my byliśmy w 2003 pierwszy raz to stan był już taki jaki opisywałem. W samym Borku skałek nie ma ale tam gdzie my jesteśmy w Dingacu są i zawsze na charakter skaczemy, choć ja mam zawsze lęki, mimo że skoki na zaliczenie mam też w robocie:) Wysokość od 2 do kilkunastu metrów. Pozdrav.
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 02.07.2007 22:48

Ja też mam cykora chociaż na rozum nie ma się czego bać bo głębokość zawsze sprawdzona, no i z tych 6-10 metrów daję tylko na nogi. Ale jaka adrenalinka w czasie skoku i jaka radocha po chlupnięciu w wodę! :lol:
pozdrav!
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Winiarnie na Peljesacu!!! - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone