napisał(a) smyx » 16.06.2014 22:06
Witam.
Jak ja się cieszę że jednak ktoś był gościem w tej willi

.Podbudowałaś mnie i znów mam gębę uhahaną od ucha do ucha, że jadę do Chorwacji.
właściciel odezwał się po 8 dniach, napisał skromnie że zaliczka wpłynęła i do zobaczenia w Marusici mimo wszystko nadal miałem jakieś wątpliwości, ale skoro tam byliście i mówisz że jest ok, to kamień z serca. W ubiegłym roku 2013 byłem dosłownie 200m dalej w domu słynnej pani Jasnej Ajulević z agencji ATA i było super, zaliczkę wpłaciłem i cały czas miałem kontakt z panią Jasną, a tu z Ivanem niestety trochę - kiszka z komunikacją.
Dziękuje za informację, nawet nie wiesz jak bardzo się ucieszyłem, że ktoś się odezwał (w tym przypadku odezwała -paolin7).
Niestety miniemy się o jeden dzień, mamy zarezerwowany apartament zielony od 30 czerwca do 11 lipca.
Chcieliśmy póniej jednak Ivan pisał że zarezerwowane już są wszystkie apartamenty. (Między innymi przez ciebie

.)
Skoro tam już byłaś mam pytanie: czy nie problemu z parkowaniem? Znalazłem filmik na yt z bardzo stromym podjazdem pod dom, a tam tylko 3 miejsca postojowe, a tylko u nas są 2 samochody, więc gdzie jeszcze 2dodatkowe apartamenty?
Czy właściciele Ivan i Marija to ludzie "bezproblemowi"? Czy na powitanie jak im prezencik sprawię jakiś typowo polski rarytasik to się nie obrażą albo coś?
No i na koniec jak wyposażenie tych naszych apartamentów?
Pozdrawiam