Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Willa Djenka

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 19.09.2010 16:06

gaceq napisał(a):Skomentuje to na koniec tak. Pani niech sobie dorobi klucze zapasowe do apartamentów bo to skandal żeby nie mieć zapasowego klucza a co do tych wspólnych wieczorów z sąsiadami to chyba Pani sobie z kimś ich pomyliła !! Jak nie to ile było tych wieczorów ? Jeden z grzeczności żeby książkę wcisnąć ?? Niech Pani z siebie już nie robi takiej gościnnej !!! A jak byłem rok później w tej samej miejscowości oczywiście zdala o Djenki zapytałem Pani czy mógłbym skorzystać z internetu to nie będę pisał jaką odpowiedź dostałem. Pani broni swojego a ja piszę obiektywnie i to co od innych usłyszałem i nie zamierzam się tu przekrzykiwać a inni niech się lepiej zastanowią czy chcą akceptować grzyba na ścianie. O remoncie to chyba już słyszałem w 2008 roku więc pewnie i teraz go nie będzie ale to nie moja sprawa. Jedyna zaleta tego apartamentu to jest bliskość do morza a reszta to same minusy. Bez komentarza ...

Ależ się Pan rozkrzyczał no.
Nawet, gdyby to był tylko jeden miły i sympatyczny wieczór, to ten cholerny grzyb i tak już w apartamencie siedział - nie przyszedł znienacka i nie zaczłą w nagły sposób spędzać Panu sen z powiek. Trzeba się nam było pożalić, a nie udawać i sztucznie uśmiechać. Ludzie przyjeżdżają do nas, bo chcą. Na siłę nikogo tu nie zaciągamy. Poza tym - co ma do tego gościnność? Każdy swoją flaszke postawił - ot co. Przecież my się na imprezy naszych Gości nie wpraszamy - chcą - to do nas na taras przychopdzą pogadać. A każdy zazwyczaj ma całe mnóstwo pytań. No proszę - jacy Ci Państwo byli niezadowoleni, że nawet przewodnik sobie kupili autorstwa mojej wspólniczki... Pewnie zresztą tak beznadziejny, jak nasze apartamenty ;)
Mamy już komplet zapasowych kluczy :) Niech się Pan nie gorączkuje :) Pan i tak sobie zatrzasnął klucz w zamku, więc na nic zdałby sie zapasowy...
Pan wybaczy - za wyposażenie Vila Djenka, w tym Wi-Fi - nasi Goście płacą - jak sam Pan słusznie zauważył - niemałe pieniądze. Nie widzę problemu w tym, żeby odmówić udostępniania łącza obcym - zwłaszcza niezadowolonym z pobytu u nas. Dziwię się, że Pan w ogóle się do tego publicznie tu przyznaje, że w potrzebie przyszedł Pan do nas - zapewne z uśmiechem na twarzy. Cóż za obłuda. Może Pan nie dostrzega, ale nie rzucam się z pazurami w "obronie" własnej - przyznaję, że wymienione wydarzenia czy "wpadki" miały miejsce - równocześnie uściślając fakty, z którymi Pan się minął. No i niestety - nie może Pan obiektywnie spojrzeć na pewne kwestie - gdyż Pana ocena, jako naszego Gościa, mieszkańca Vila Djenka - predystynuje do subiektywnej oceny. Obiektywny byłby Pan, gdyby Pan nie był naszym Gościem, wszedł, popatrzył i wyszedł.
Czyli z remontem źle nie jest - tylko rok obsuwy mamy ;) Pierwszy raz informacja o nim została podana do wiadomosći publicznie - mało tego - zamieszczona zostanie również na naszej stronie www, gdzie wkrótce pojawi się nowa oferta. I to jest dla nas wiążące zobowiązanie.
Dziękuję za uwagę.
gaceq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaceq » 19.09.2010 18:41

Plumek napisał(a):
gaceq napisał(a):Skomentuje to na koniec tak. Pani niech sobie dorobi klucze zapasowe do apartamentów bo to skandal żeby nie mieć zapasowego klucza a co do tych wspólnych wieczorów z sąsiadami to chyba Pani sobie z kimś ich pomyliła !! Jak nie to ile było tych wieczorów ? Jeden z grzeczności żeby książkę wcisnąć ?? Niech Pani z siebie już nie robi takiej gościnnej !!! A jak byłem rok później w tej samej miejscowości oczywiście zdala o Djenki zapytałem Pani czy mógłbym skorzystać z internetu to nie będę pisał jaką odpowiedź dostałem. Pani broni swojego a ja piszę obiektywnie i to co od innych usłyszałem i nie zamierzam się tu przekrzykiwać a inni niech się lepiej zastanowią czy chcą akceptować grzyba na ścianie. O remoncie to chyba już słyszałem w 2008 roku więc pewnie i teraz go nie będzie ale to nie moja sprawa. Jedyna zaleta tego apartamentu to jest bliskość do morza a reszta to same minusy. Bez komentarza ...

Ależ się Pan rozkrzyczał no.
Nawet, gdyby to był tylko jeden miły i sympatyczny wieczór, to ten cholerny grzyb i tak już w apartamencie siedział - nie przyszedł znienacka i nie zaczłą w nagły sposób spędzać Panu sen z powiek. Trzeba się nam było pożalić, a nie udawać i sztucznie uśmiechać. Ludzie przyjeżdżają do nas, bo chcą. Na siłę nikogo tu nie zaciągamy. Poza tym - co ma do tego gościnność? Każdy swoją flaszke postawił - ot co. Przecież my się na imprezy naszych Gości nie wpraszamy - chcą - to do nas na taras przychopdzą pogadać. A każdy zazwyczaj ma całe mnóstwo pytań. No proszę - jacy Ci Państwo byli niezadowoleni, że nawet przewodnik sobie kupili autorstwa mojej wspólniczki... Pewnie zresztą tak beznadziejny, jak nasze apartamenty ;)
Mamy już komplet zapasowych kluczy :) Niech się Pan nie gorączkuje :) Pan i tak sobie zatrzasnął klucz w zamku, więc na nic zdałby sie zapasowy...
Pan wybaczy - za wyposażenie Vila Djenka, w tym Wi-Fi - nasi Goście płacą - jak sam Pan słusznie zauważył - niemałe pieniądze. Nie widzę problemu w tym, żeby odmówić udostępniania łącza obcym - zwłaszcza niezadowolonym z pobytu u nas. Dziwię się, że Pan w ogóle się do tego publicznie tu przyznaje, że w potrzebie przyszedł Pan do nas - zapewne z uśmiechem na twarzy. Cóż za obłuda. Może Pan nie dostrzega, ale nie rzucam się z pazurami w "obronie" własnej - przyznaję, że wymienione wydarzenia czy "wpadki" miały miejsce - równocześnie uściślając fakty, z którymi Pan się minął. No i niestety - nie może Pan obiektywnie spojrzeć na pewne kwestie - gdyż Pana ocena, jako naszego Gościa, mieszkańca Vila Djenka - predystynuje do subiektywnej oceny. Obiektywny byłby Pan, gdyby Pan nie był naszym Gościem, wszedł, popatrzył i wyszedł.
Czyli z remontem źle nie jest - tylko rok obsuwy mamy ;) Pierwszy raz informacja o nim została podana do wiadomosći publicznie - mało tego - zamieszczona zostanie również na naszej stronie www, gdzie wkrótce pojawi się nowa oferta. I to jest dla nas wiążące zobowiązanie.
Dziękuję za uwagę.

Myślę, że zainteresowani pobytem w vila Djenka wyciągną wnioski z powyższych postów a ja w każdym razie odradzam. Pozdrawiam i nie udzielam się już w tym wątku.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 19.09.2010 19:26

Rysio napisał(a):Janusz, przyjedź do mnie to se naobierasz :)

Dobra :D pomyślimy. :wink: Bardzo dziękuję.
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 20.09.2010 19:45

gaceq napisał(a):Myślę, że zainteresowani pobytem w vila Djenka wyciągną wnioski z powyższych postów a ja w każdym razie odradzam. Pozdrawiam i nie udzielam się już w tym wątku.

no tak, skonczyly sie merytoryczne tresci wiec ogon pod dupe i zmykamy
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 05.10.2010 12:48

slawek66 napisał(a):
gaceq napisał(a):Myślę, że zainteresowani pobytem w vila Djenka wyciągną wnioski z powyższych postów a ja w każdym razie odradzam. Pozdrawiam i nie udzielam się już w tym wątku.

Zapomniałam dodać, że niezadowoleni goście zapraszają nas do siebie na Facebooka... Po cooooooooo????? :roll: :roll: :roll: Znaczy jeden niezadowolony gość: Pan Tomasz C. - gaceq.
gaceq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaceq » 05.10.2010 19:07

Plumek napisał(a):
slawek66 napisał(a):

Zapomniałam dodać, że niezadowoleni goście zapraszają nas do siebie na Facebooka... Po cooooooooo????? :roll: :roll: :roll: Znaczy jeden niezadowolony gość: Pan Tomasz C. - gaceq.

"Tonący brzytwy się chwyta" żeby się odgryźć bo "prawda w oczy kole" - zaproszenie zostało wysłane automatycznie do listy kontaktów z poczty bez mojej wiedzy ponieważ zaimportowałem kontakty z poczty a Pani email tam był niestety. Przepraszam za niechciane zaproszenie - super, że nie zostało przyjęte !! Widzę, że Pani wyciąga wszystko żeby się odgryźć za napisaną prawdę bo nawet jakieś tematy o polityce zostały wyciągnięte, odległość do morza .... Ciekawe jak jeszcze zostanę zaatakowany za napisanie prawdy. A teraz już zmykam i ponieważ "skonczyly sie merytoryczne tresci wiec ogon pod dupe i zmykamy" jak to obrońca napisał i zabłyszczał argumentami.
mariuszula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariuszula » 20.10.2010 21:50

Czytam i czytam a i tak pomimo,że jest dopiero październik to i tak szykujemy się na lipiec do Djenki. I o ile nic się w planach nie zmieni to będę z rodzinka i znajomymi tam wypoczywał.w Drasnicy było fantastycznie to i tam będzie.bo przecież klimat to trzeba również samemu stworzyć!
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 21.10.2010 10:40

:D

Lipiec powiadasz... Mariusz - byle nie druga połowa, bo mnie rodzina zaatakowała i pod groźbą odcięcia na zdjęciu zaanektowała cały dom...

A Djenka ma swój urok - zobaczysz...
mariuszula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariuszula » 21.10.2010 17:26

No i tragedia.właśnie wybraliśmy termin będąc w Dida,że za rok 20 tego lipca w Djence.teraz pozostaje albo Ante albo zmiana terminu w Djence?
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 22.10.2010 16:26

Chorrrobcia... za tydzień się wszystko wyjaśni, ale moż ejakiś termin alternatywny byś klepnął...? Już można...
mariuszula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariuszula » 22.10.2010 19:04

myślę,że około 10 tego lipca damy radę(musimy),chcemy
Rudiok
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rudiok » 28.10.2010 20:51

Ech, rezerwacje na wrzesień 2011 w naszym ulubionym studio na parterze rozeszły się w mgnieniu oka :( Pozostaje czekać na ofertę w domu Ante - kiedy można się spodziewać jakichś informacji o rezerwacjach na 2011?
Ostatnio edytowano 17.08.2013 00:34 przez Rudiok, łącznie edytowano 1 raz
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 06.02.2011 12:25

Fajny wątek... 8)
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Willa Djenka - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone