Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Willa Antonija w Mandre

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
cambriaaa
Odkrywca
Willa Antonija w Mandre

Nieprzeczytany postnapisał(a) cambriaaa » 23.05.2012 09:57

No i stało się, klamka zapadła :D
Po przewertowaniu tysięcy postów na cro.pl jedziemy na wyspę Pag. Oczywiście decyzja była zmieniana kilka razy, no ale stanęło na Pagu. Wasze relacje znam na pamięć :wink: głównie Nero i Helen. Wielkie dzięki, mam wszystko w głowie, a co pokaże rzeczywistość, okaże się w lipcu :wink: JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ !!!

Oczywiście za późno zabrałam się za szukanie noclegów dla naszych 2 rodzin, mimo wysyłania setek e-maili, dostawałam odpowiedzi, ale tylko z info, ze w wybranym terminie brak miejsc :cry: No, ale w końcu udało się i mamy rezerwację w Willi Antonija w Mandre. Znalazłam tylko 1 opinię Heterki, która tam nocowała. Może ktoś jeszcze był? Interesuje mnie jakie są warunki, własciciele, atmosfera itp. itd.

Pozdrawiam, jesteście tu wszyscy niesamowici, mam nadzieję, ze i ja po powrocie dołączę do grona Cromaniaków :wink:.[/b]

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje