Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Willa Antonija w Mandre - Pag

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Heterka
Croentuzjasta
Willa Antonija w Mandre - Pag

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heterka » 02.04.2009 11:53

Wybieramy się w lipcu do Mandre willa ANTONIJA. czy ktoś może tam już z Was był? Lub w samym Mandre.
Z góry dziękuję
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 02.04.2009 12:05

Hetera napisał(a): Lub w samym Mandre.
Z góry dziękuję

Coś niecoś było na forum o Mandre :wink:
forum/viewtopic.php?p=306501#306501
forum/viewtopic.php?t=16781&highlight=
forum/viewtopic.php?p=343517#343517
Heterka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heterka » 02.04.2009 12:51

Czytam i czytam i chyba będzie dobrze.
Może moja druga połówka nie będzie zrzędziła.
Dzięki
olena1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) olena1 » 06.04.2009 10:50

Hetera napisał(a):Wybieramy się w lipcu do Mandre willa ANTONIJA. czy ktoś może tam już z Was był? Lub w samym Mandre.
Z góry dziękuję

Witam my też jedziemy do mandre w lipcu 18-24
Pozdrawiam
Heterka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heterka » 06.04.2009 11:29

O, to może się spotkamy - przypadkiem lub nie przypadkiem.

Pozdrowienia
olena1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) olena1 » 11.05.2009 13:55

Kiedy jedziecie?
Zababmw
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zababmw » 24.06.2009 13:07

Hetera napisał(a):Wybieramy się w lipcu do Mandre willa ANTONIJA. czy ktoś może tam już z Was był? Lub w samym Mandre.
Z góry dziękuję

witam
ja byłem 2 razy w Mandre w 2006 i 2007 roku fajna miescina konkretnie pod turystów ;) duża plaża od jednego konca miescinki do drugiego końca
- jest zawsze gdzie sie położyc na "kamieniach" ;)
Mandre to wioska samych domków i hoteli dla turystów, przy plązy masz same knajpki z piwem i lodami co do obiadów to nigdy nie jadłem na miejscu w Mandre bo jakoś mnie tam nie przekonywało jedzenie przy plaży. Stołowałem sie w centrum Novaliji prawie w porcie (dobre jedzenie swojskie typu ziemniaki i kotlet schabowy ;) )
Heterka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heterka » 24.06.2009 13:17

olena1 napisał(a):Kiedy jedziecie?

Będziemy w Mandre od 15 do 29 lipca.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje