Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wielgus 3 - Rewolucje

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
banko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) banko » 24.02.2007 21:04

JasioJasio napisał(a):"Ręce opadli". To nie ma sensu, niezawodny marnujesz się na tym forum. W wykręcaniu kota ogonem jesteś tylez niezły co irytujący. Daruję sobie zatem jakiekolwiek polemiki z Toba.
Sukcesów życzę.

akcja toczy sie wartko, szczerze polecam lekture :arrow:

http://www.bulgaricus.com/forum/viewtopic.php?id=3389&p=1

niestety, znowu poprosze o zamkniecie.
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 24.02.2007 22:02

banko napisał(a):
JasioJasio napisał(a):"Ręce opadli". To nie ma sensu, niezawodny marnujesz się na tym forum. W wykręcaniu kota ogonem jesteś tylez niezły co irytujący. Daruję sobie zatem jakiekolwiek polemiki z Toba.
Sukcesów życzę.

akcja toczy sie wartko, szczerze polecam lekture :arrow:

niestety, znowu poprosze o zamkniecie.

spoko :D cytat z niezawodnego :wink:
,,Nie minłęło wiele czasu od pierwszego postu Hrabiego w tym temacie a tu Czarnogóra jest już dojżałym''
czyli puszcza bełkotliwe niedojrzałe bąki tu i tam krakowski,,Hrabia'' :D
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 24.02.2007 22:27

banko napisał(a): akcja toczy sie wartko, szczerze polecam lekture :arrow:

Grunt że ty banko gustujesz w mojej lekturze i szerzysz ją w świecie...

chesjowisz napisał(a):czyli puszcza bełkotliwe niedojrzałe bąki tu i tam krakowski,,Hrabia'' :D

Grunt że ty Platonie bardzo lubisz moje bąki wąchać...

Dulszczyzna w postaci najczystszej. Czytajcie i wąchajcie dalej skoro lubicie... :lol:
I komentujcie z wypiekami na twarzach a potem napiszcie o tym książkę :oops: Nie braknie chętnych aby wąchać razem z wami moje bąki...
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 24.02.2007 22:33

niezawodny napisał(a):

chesjowisz napisał(a):czyli puszcza bełkotliwe niedojrzałe bąki tu i tam krakowski,,Hrabia'' :D

Dulszczyzna w postaci najczystszej. Czytajcie i wąchajcie dalej skoro lubicie... :lol:

Nielubimy.Ale powinien wyjść z pokoju ten co bąki puszcza .A tak ,,Hrabia'' w swojej dulszczyznie rozgląda się ,,wstydliwie'' po userach cro.pl kto puścił jego bąka. :D
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 24.02.2007 22:50

chesjowisz napisał(a):tak ,,Hrabia'' w swojej dulszczyznie rozgląda się ,,wstydliwie'' po userach cro.pl kto puścił jego bąka. :D

Ty puściłeś i ty wąchasz. I ty marudzisz że śmierdzi. Więc nie zawracaj d...Hrabio...
Obrazek
banko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) banko » 24.02.2007 23:04

niezawodny napisał(a):

I komentujcie z wypiekami na twarzach a potem napiszcie o tym książkę :oops: Nie braknie chętnych aby wąchać razem z wami moje bąki...

niezawodny, ty musisz miec brazowe oczy, innego wytlumaczenia twoich postow niestety nie widze 8)
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 24.02.2007 23:06

banko napisał(a):niezawodny, ty musisz miec brazowe oczy, innego wytlumaczenia twoich postow niestety nie widze 8)

"Zgadłeś". Bo oczy mam niebieskie - więc całą twoją wizję świata diabli wzięli... :lol: Obrazek
banko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) banko » 24.02.2007 23:12

niezawodny napisał(a):
banko napisał(a):niezawodny, ty musisz miec brazowe oczy, innego wytlumaczenia twoich postow niestety nie widze 8)

"Zgadłeś". Bo oczy mam niebieskie - więc całą twoją wizję świata diabli wzięli... :lol: Obrazek

niezawodny = swiat
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 24.02.2007 23:18

banko napisał(a):niezawodny = swiat

Tak, i oczy mam "brązowe", więc zawijaj dalej w te sreberka a ja ci zagram... Obrazek
A jak Platon puści nam bąka to już będzie prawdziwy "czad"... :lol:
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 24.02.2007 23:51

niezawodny napisał(a):
banko napisał(a):niezawodny = swiat

Tak, i oczy mam "brązowe", więc zawijaj dalej w te sreberka a ja ci zagram... Obrazek
A jak Platon puści nam bąka to już będzie prawdziwy "czad"... :lol:

masz tu swoje bąkiszczegónie fajny jest ten jak sprawiasz przyjemność swojej żonie :D
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 25.02.2007 00:11

chesjowisz napisał(a):sprawiasz przyjemność swojej żonie :D

Wąchaj śmiało dalej te bąki - nie krzywduj sobie Obrazek
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 25.02.2007 00:23

Ten który się katolikiem być deklarował niechże przestanie wreszcie Arcybiskupem dupsko swe tłuste wycierać.

:evil:
pietro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietro » 25.02.2007 00:25

...na wieki wieków amen...
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 25.02.2007 01:39

MorskiPas napisał(a):Ten który się katolikiem być deklarował niechże przestanie wreszcie Arcybiskupem dupsko swe tłuste wycierać.

Słyszysz banko - katoliku :!:

P.S.
Morski Pasie; A może po prostu nie kopcie tego arcybiskupa... :?: Zamiast "wycierać o niego swe tłuste dupsko" :?: Chyba że bardzo lubicie kopać leżącego, starszego pana...
banko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) banko » 25.02.2007 09:05

niezawodny napisał(a):
MorskiPas napisał(a):Ten który się katolikiem być deklarował niechże przestanie wreszcie Arcybiskupem dupsko swe tłuste wycierać.

Słyszysz banko - katoliku :!:

P.S.
Morski Pasie; A może po prostu nie kopcie tego arcybiskupa... :?: Zamiast "wycierać o niego swe tłuste dupsko" :?: Chyba że bardzo lubicie kopać leżącego, starszego pana...

moze powinienes inaczej ucho przystawic niezawodni "ekumeniczny chrzescijaninie"

....i jeszcze raz przeczytac co napisalem.........

tylko tyle i az tyle..............
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone