Jeżeli nie, to proszę Wszystkich chętnych o dzielenie się widokami z Waszych kwater.
Nasz najlepszy, jak do tej pory, widok, mieliśmy z balkonu w zatoczce Torac na wyspie Hvar.
Widok niepełny. Brakuje jednego żywego elementuHabanero napisał(a):(...) z balkonu w zatoczce Torac na wyspie Hvar.
stachan napisał(a):Mnie również spodobał się ten wątek![]()
Mój widok z okna w Orebicu:
...
stachan napisał(a):
A tutaj z Šibenika (niestety dla walorów zdjęcia moskitiera była zamocowana na stałe):
...
boboo napisał(a):Widok niepełny. Brakuje jednego żywego elementuHabanero napisał(a):(...) z balkonu w zatoczce Torac na wyspie Hvar.![]()
post2092699.html#p2092699
.png)
Habanero napisał(a):Widok prima sort. W którym to miejscu Orebica ?
Habanero napisał(a):Ten tajemniczy, ale też bardzo ładny.
Jak obietnica cudownych wakacji![]()
Się rozmarzyłem
Habanero napisał(a):Nasz najlepszy, jak do tej pory, widok, mieliśmy z balkonu w zatoczce Torac na wyspie Hvar.
stachan napisał(a):Habanero napisał(a):Widok prima sort. W którym to miejscu Orebica ?
Ostatnie piętro Aminess Grand Azur - polecam z czystym sumieniem![]()
...
stachan napisał(a):...
Ponoć badania mówią, że oglądanie zdjęć z wakacji w trakcie roku powoduje chandrę, ale... u mnie wręcz przeciwnie. Te widoki mnie napędzają, a odliczanie DDW lepsze niż kawa![]()
...
maslinka napisał(a):Super wątek, Konrad!
Najlepszy widok mieliśmy chyba z tarasu w Maslinicy na Šolcie...
A czasem na swoich zdjęciach zauważy się coś, co oko na żywo przeoczyłoHabanero napisał(a):Przy okazji można poznać nieznane zakątki i skorzystać z doświadczenia innych![]()
Oj, do ideału im daleko.Habanero napisał(a):Jest Bogdan klimat,... zarówno do porannej kawy, popołudniowego piwa, czy wieczornego drinka
![]()
Nie wiem który najlepszy,... wszystkie spełniają kryteria i nadają się idealnie
Chociaż,... ten z Lumbardy wybieram
Mikromir napisał(a):Bardzo fajny wątek.![]()
Chyba najbardziej podobał mi się widok z balkonu w Sv. Marko na Pagu

boboo napisał(a):...
Ale w zakamarkach pamięci mam widok "przez okno/okiennice", który to widok chyba zamieściła "Wiolek_lp" i chyba było to gdzieś na Hvarze.
...