justyna_klb napisał(a):anakin i Akc3nt ----> dziękuję bardzo za rady, trochę mnie uspokoiliście
Mam nadzieje, że wszystko pójdzie zgodnie z planem i urlop będzie udany...
Nic tylko odliczać dni
.png)
anakin napisał(a):justyna_klb napisał(a):anakin i Akc3nt ----> dziękuję bardzo za rady, trochę mnie uspokoiliście
Mam nadzieje, że wszystko pójdzie zgodnie z planem i urlop będzie udany...
Nic tylko odliczać dni
Pierwsze śliwki.........![]()
Za rok już będziesz biegle śmigać w temacie.
.png)

justyna_klb napisał(a):Witam wszystkich,
Na mieszkanie zdecydowaliśmy się wczoraj na co nasz 'gospodarz' wysłał mi mail z danymi do przelewu i adresem, z naciskiem, że jak tylko zrobimy przelew zaliczki to mam mu wysłać zdjęcie, że został on zrobiony; 3 razy w jednym mailu podana ta informacja.
.png)
.png)
justyna_klb napisał(a):Już za trzy tygodnie przekonam się na własną skórę![]()
Z reguły jestem dość nieufnym osobnikiem, ale mam nadzieję, że się nie zawiodę.
Właściciel po wymienieniu kilkunastu mail'i wydaje się być bardzo miłą osobą także teraz pozostaje tylko odliczać dni i liczyć na najlepsze
Oby Chorwacja nie zawiodła![]()
![]()
.png)
.png)
shira22 napisał(a):Jak pierwszy raz rezerwowałam w ten sposób tez miałam obawy, jednak po przyjeździe okazało się że wszystko ok, a nawet lepiej niż w ogłoszeniu. W tym roku tez rezerwowałam tak samo i chyba dobrze zrobiłam, bo jadąc na miejsce mogłabym mieć problem z wolnymi miejscami- podobno w Tucepi już większość zarezerwowana. Jeśli chodzi o konta do wpłaty zaliczek to mi się zdarzyło niemieckie, właściciele mieli dom w Breli, a poza sezonem mieszkali przy granicy ze Słowenią. Także wszystko możliwe. Jak na razie to tylko w Polsce zdarzyło mi się coś zarezerwować i niestety oferta była nieco podkolorowana. Powodzenia w szukaniu i do zobaczenia w Cro
.png)
.png)
lechocz napisał(a):... Sam wówczas mieszkałem w hotelu Agava i aby dostać się na plażę musieliśmy dreptać coś ponad sto schodów w jedna stronę, o ile dobrze pamiętam. ....
dids76 napisał(a):Dzisiaj można dosyć łatwo, mając adres, sprawdzić położenie apartamentu. Google SV wiele pokażą
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje