Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wakacyjne plany do kosza????

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 01.02.2011 11:07

Słyszałam również przed chwilą w radio, że możliwym jest, aby dyrektorzy tych szkół sami podejmowali w tej sprawie decyzje. No cóż, poczekamy zobaczymy.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.02.2011 15:57

MEN nigdy nie pracował nad skracaniem wakacji. Takich planów w ogóle nie było. Jesteśmy zobligowani natomiast do przygotowania przepisów, które zapewnią bezpieczeństwo uczniom w czasie trwania imprez masowych związanych z Euro 2012 i dlatego pracujemy nad rozwiązaniem, które dałoby możliwość samorządom i innym organom prowadzącym szkoły na zwieszanie zajęć w czasie tych imprez - wyjaśnia rzecznik MEN Grzegorz Żurawski.

Jak dodaje, data rozpoczęcia i zakończenia wakacji w 2012 roku nie ulegnie zmianie. -
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 01.02.2011 15:59

hepik napisał(a):.....- wyjaśnia rzecznik MEN Grzegorz Żurawski.

Czytając już myślałem że jakąś ministerialną szychą jesteś :wink:
Mario 1975
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mario 1975 » 01.02.2011 16:05

Biorąc pod uwagę "pomysłowość i chęć zapisania się na kartach historii" naszych polityków, może się zdarzyć, że ten pomysł jest całkiem realny mimo swojej absurdalności.
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 01.02.2011 16:06

Torac napisał(a):
hepik napisał(a):.....- wyjaśnia rzecznik MEN Grzegorz Żurawski.

Czytając już myślałem że jakąś ministerialną szychą jesteś :wink:

Ja też :) , czyli mamy problem z głowy, na stronie MEN jest oficjalne info:
www.men.gov.pl
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 02.02.2011 00:57

helen napisał(a):
Ja też :) , czyli mamy problem z głowy, na stronie MEN jest oficjalne info:
www.men.gov.pl

Z innej beczki- w temacie Pagu , możesz mi zasugerować jakąś miejscówkę. Mam mętlik w głowie a chciałbym coś zarezerwować . Szukam czegoś mało krzykliwego.
Może być jak najbardziej na "paskim jeziorze"
Wiem że jesteś w temacie obcykana.
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 02.02.2011 11:53

E tam zaraz obcykana ;), 2 razy byliśmy u tych samych gospodarzy, w Mandre. Nad zatokę jeździliśmy plażować. Mieszkać nad zatoką wolałabym bardziej po stronie Metajny, tam, bądź w którejś z miejscowości obok. Namiary na moich gospodarzy mogę podać w mailu. Cena w najwyższym sezonie to 60 euro za 4 osobowy apartament.
eagler
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eagler » 06.02.2011 18:14

MEN zdementowal te pogloski nic takiego nie bedzie mialo miejsca
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.