malin_f1 napisał(a):Dzięki coraz więcej informacjizdecydowałem już że jednak musi to być niedaleko dubrownika bo każdy zachwala to miasto więc szukam dziury w promieniu 100km od dubrownika (ale nie koniecznie)
Po przejżeniu forum skłaniam się ku wyspie Lopud. Co do Komarnej to jest położona nad jakimś kanałem? a chyba wolałbym otwarty adriatyk no i nie przejżałem jeszcze tych dwóch ostanich propozycji ale napewno to zrobię i czekam na kolejne![]()
Sypiecie nazwami miejscwości i wyspami jakbyście się tam wychowalimoże ktoś podrzuci linka do jakiejść w miarę dokładniej mapki że jak sobie wpiszę nazwę to mi pokaże gdzie to jest
![]()
Generalnie jestem zdecydowany na okolice dubrownika.
Policzyłem wstępnie drogę tzn Wawa-Budapeszt-Dubrownik-Wawa + jakieś kręcenie na miejscu i mi wyszło ok 3700 masakra
Aha jadę osobówką i odrazu pytanie czy np na tą wyspę Lopud się dostanę bezstresowo?
Przy okazji średnia cena kwatery co mnie interesuje to łazienka TV Klima nie musi być no i to wszytko dla dwójki osób. ile mam średnio liczyć od osoby? 30 euro wystarczy? może mniej?
jesli chodzi o ceny to wybierasz sie w srodku sezonu,tu masz link do apartamentow http://www.lopud.nl/index.htm ,ale moze byc troche pozno na dobra lokalizacje.Ja robilem rezerwacje juz w grudniu a znajomi w Dubrovniku dali nam apartament ze wzgledu na to ze jedziemy do nich czwarty raz. Z kolei w Basce Vodzie tez bedziemy w czerwcu i tez robilismy rezerwacje na poczatku stycznia i rowniez po straej znajomosci przesunal gosci ze Slowenii do innych pokoi,zebysmy mogli dostac te co zawsze,wiec mozesz miec problem z rezerwacja w takich miejscach ,gdzie liczba miejsc jest dosc ograniczona.

.png)
.png)
.png)