Czarnogóra jest ładna , ale w górach
Pozdrawiam i laku noc na osłodę złych wspomnień z czarnogórskich kempingów
.png)
.png)
.png)
maslinka napisał(a):Zdaję sobie sprawę, że trochę się "narażam"miłośnikom tego kraju, tak źle o nim pisząc. Chcę być dobrze zrozumiana: nie piszę, że Czarnogóra jest beee i że nigdy więcej. Przeciwnie, bardzo bym chciała odwiedzić w przyszłości Montenegro, ale póki co, nie wybrzeże, tylko górskie rejony: Durmitor, kanion Tary, Jezioro Szkoderskie
A może kiedyś czarnogórskie wybrzeże stanie się bardziej przyjazne dla turystyki campingowej albo spróbuję poszukać jakiegoś miłego apartamentu w spokojniejszej miejscowości, z daleka od Budvy czy Baru.
.png)
.png)
maslinka napisał(a):Liliano, przewodnik Bezdroży (Chorwacja. W kraju lawendy i wina) kupisz w EMPIK-u i każdej większej księgarni. Możesz też zamówić przez internet, np. za pośrednictwem naszej cro.pli
Mkm, podejrzewam, że w nocy w Stonie, tak jak i w innych miastach i miasteczkach Cro, klimat jest zupełnie inny i nieporównywalny z tym, jaki można uchwycić, kiedy tylko zwiedza się te miejsca. Zawsze trzeba być dłużej, żeby poczuć atmosferę, ale niestety nie zawsze jest na to czas. Jak zwykle, trzeba coś wybrać.
Pozdrawiam
.png)
.png)
Kevlar napisał(a):Sporo nieprzewidzianych sytuacji w tym etapie podróży. Ale właśnie takie chwile się bardziej zapamiętuje.
SVIBANJ napisał(a):Maslinko - widze z tego,że Montenegro to kierunek nie dla mnie![]()
Jestem w stanie wytrzymać wiele,ale zdjecie zatłoczonej plaży dobiło mnie ostatecznieBrrrrr...koszmar !
kulka53 napisał(a):Nie narażasz się, po prostu w sezonie nie jeździ się do MNE na urlop i już
![]()
.png)
.png)
.png)

.png)
anjas napisał(a): Też sobie siedzę i oglądam album " Chorwacja z lotu ptaka"
Powrót do Nasze relacje z podróży