Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

w ciemno w sierpniu

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
adem
Podróżnik
w ciemno w sierpniu

Nieprzeczytany postnapisał(a) adem » 27.06.2008 00:06

witam czy wielkim ryzykiem jest wyjazd od 2sierpna mam nadzieje ze znajde cos dla rodziny 2+2 w cenie 50euro za pokój jesli ktos ma namiary na fajne miejse prosil bym o namiar poniewaz pierwszy raz w tamte rejony dzieki bardzo mój mail tto adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 27.06.2008 06:26

Zależe gdzie i zależy jakie masz podejście... Jeśli zdecydujesz i "uprzesz" się na konkretną miejscowość (albo ta, albo żadna), to moze być problem... Ale jeśli po prostu będziesz szukał (jak nie tu, to tam), nie wybrzydzając( że a tu za daleko do plaży, a że meble stare), to pewnie zawsze coś tam znajdziesz (choć na "cuda niewidy" nie licz, bo będzie trzeba brać to, "co się ostało"). Atakuj raczej mniej popularne miejscowości.

P.S. Tematów na forum o wyprawach "w ciemno" jest sporo... Kojarzę, że o sierpień też było kila zapytań....
Pozdrawiam
themoon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) themoon » 27.06.2008 06:48

Weź na wszelki wypadek, jeżeli Ci to nie przeszkadza, namiot. Napisz w jaki region chcesz jechać. Wtedy na pewno ktoś Ci podpowie miejscowości, gdzie łatwiej będzie coś znaleźć.
adem
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) adem » 27.06.2008 09:06

witam wybrzydzac to nie mamy zamiaru w koncu jedzie sie zwiedzac i podziwiac piekno okolic a nie siedziec w pokoju wiecie jak sie jedzie pierwszy raz to obawy sa bo w koncu to sierpien myslalem okolice splitu podobno fajne miejsce ale raz sie zyje kto nie ryzykuje to nie wie z forum wyczytalem ze naprawde chorwacja robi wrarzenie swoim krajobrazem i stylem .
sirboreli
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sirboreli » 28.06.2008 10:21

adem napisał(a):witam czy wielkim ryzykiem jest wyjazd od 2sierpna mam nadzieje ze znajde cos dla rodziny 2+2 w cenie 50euro za pokój jesli ktos ma namiary na fajne miejse prosil bym o namiar poniewaz pierwszy raz w tamte rejony dzieki bardzo mój mail tto adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

witam

ja tez zamierzam wyjeżdzać w tych okolicach (28 lipiec chcemy być na miejscu); poczytałem nieco forum i chcę jechać w ciemno ale czym blizej wyjazdy tym bardziej mieszane mam odczucia co do tego pomysłu; jade w okolice Makarska Baska Voda i w tej drugiej lub w breli chcę poszukac kwater - w ostateczności wyląduję w makarskiej - działa tam kilka biur z polski ostro i na pewno bedzie kogo mozna spytać co jest wolne a co nie; na wszelki wypadek jakby ktoś miał ciekawe miejsce dla czwórki cromaniaków niech mailuje adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

zdravim
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 30.06.2008 06:00

Dużo zależy od tego, dla ilu osób będziesz szukał kwatery, i jaki standart Cię interesuje. Dwa lata temu dla 6 osób (2 rodzin), znalezienie kwatery zajęło nam niecałe pół godzinki, w zeszłym roku dla 10 osób (3 rodzin), szukaliśmy już około 3-4 godzin...
Niech Ci szczęście dopisze :)
Pozdrawiam.
Tomasz.
KB
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KB » 30.06.2008 23:20

Dla tych co w ciemno.
Przed Makarską jadąc od strony Baski zawsze stoi kilka osób z ofertami zakwaterowania.(niekoniecznie w Makarskiej).
To takie ubezpieczenie na wypadek problemów z noclegami.
Pozdrawiam -wyjazd 28.07 (piaty raz w ciemno).
adem
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) adem » 02.07.2008 23:18

chyba tez zaryzykuje rozmawialem przez telefon z kilkoma chorwatami znalazlem w tym terminie ale ten lokum troche nie za bardzo z dziecmi fakt ze z kim nie rozmawiam to kazdy jedzie do chorwacji wiedz mam lekkie obawy ale z boku raczej cos sie znajdzie

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje