Czy mógłyś mi sprecyzować, jak plaża była przed waszym apartamentem. Jedziemy z dwoma maluszkami i zadowoliła by nas żwirkowa. Czy rzeczywiście jest w odległości 30 m ?
Wiem, marudzę, ale wyjazd z kilkulatkami to nie lada wyzwanie...
.png)
.png)
marzka napisał(a):Pasjonacie Chorwacji![]()
Czy mógłyś mi sprecyzować, jak plaża była przed waszym apartamentem. Jedziemy z dwoma maluszkami i zadowoliła by nas żwirkowa. Czy rzeczywiście jest w odległości 30 m ?
Wiem, marudzę, ale wyjazd z kilkulatkami to nie lada wyzwanie...Jak wypada twój apart. w pownianiu do szeroko tu opisywanych Albatrosa i Cicaka? Chodzi mi właśnie o dostęp do fajnej plaży i ciszę?
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
jkos33 napisał(a):Ja jadę zaraz po zakończeniu roku szkolnego, ale to też jeszcze sporo czasu...
A czekajac na czerwiec szukam co by mozna ciekawego w okolicy zobaczyć, więc jeśli ktoś ma jakieś dobre propozyje to chętnie podchwycę.
Przy czym Salonę, Klis, Trogir mamy już zaliczone, podobnie Primosten i Rogoznica.
Jako że dzieciaki są dość małe (wiek 8, 6, 4 ) preferujemy mniej tłumne miejsca niz np Split.
.png)
.png)
jkos33 napisał(a):W Szybeniku właśnie nie byliśmy i bierzemy go pod uwagę, muszę jedynie poszukać na forum gdzie jest jakis sensowny parking, żeby zbyt daleko od centrum nie wylądować.
W zeszlym roku trochę pojeździliśmy po małych wioskach, gdzie turystów się nie widuje. Lubimy odwiedzać takie zwyczajne miejsca, gdzie nie trzeba w pośpiechu wziedzać wszystkich przewodnikowych zabytków,ale w spokoju poprzyglądać się życiu ludzi, wypić kawusię w miejscowej kanjpeczce i "chłonąć klimat".