Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Villa Tomas??? TUCEPI

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kasia1977
Plażowicz
Villa Tomas??? TUCEPI

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia1977 » 16.03.2011 20:12

Witam, my chcemu jechacdo tucepi na poczatku czerwca, czy ma ktos jakis namiar na fajny apartament, sprawdzony w miare spokojny dla 2 doroslych i 2 małych dzici ( 2 i 4 latka) ?

A znacie moze wille Tomas? jakies opinie? Czy to jest przy tej ruchliwej jadrance?

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

a willa Ivica Gojak
Fra Filipa Grabovca 11
21300 Makarska

Pozdro
gunsior
Globtroter
Tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) gunsior » 17.03.2011 20:16

Witam. Tak za drogą. 10 min do plazy, z dziećmi nie polecam.

to dobre miejsce dla dzieci, polecam. Do plaży tez trochę trzeba iśc, ale nie ma problemu z miejsce, szczególnie dla dzieci. Cisza i spokój, a w tucepi zawsze młyn.
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 17.03.2011 20:44

Wybrałeś bardzo kiepsko dla dzieci to masakra droga bardzo ruchliwa i przejście z dziećmi kiepskie , nie polecam.
kasia1977
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia1977 » 17.03.2011 21:43

dzieki, nie wybrałam własnie, bo czekałam na odpowiedzi :)))
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 18.03.2011 05:01

kasia1977 w tym terminie w jakim wyjeżdżasz to polecam jechać w ciemno,w zeszłym roku byłem o tej porze w Breli(od 4 czerwca),kwater wolnych do oporu,wybierzesz sobie na miejscu co Ci pasuje.
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 19.03.2011 08:42

Witam. Na początku czerwca w Tucepi praktycznie w każdym domku znajdzie się miejsce (sprawdzone na dzień 19.03). Mailowo bądź telefonicznie rozmawiałem chyba z każdym właścicielem apartamentów mieszczących się na południe od portu (Kamena, Kraj) ponieważ szukałem miejsca dla 15 osób w lipcu. Mam więc aktualne cenniki i dostępne terminy, zatem wiem że początek czerwca ... aż sam bym pojechał, tyle że syn do szkoły, żona księgowa (tylko po 20-stym).

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje