Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Villa Sunce- Duce

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 13.12.2007 17:09

Mam tylko namiar Omis i ulica Vavlje
nic mi to nie mówi i pewnie wam też
Może ktoś ma link to zdjęć satelitarnych lub coś takiego żeby można było znaleźć ulicę ?
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 13.12.2007 17:33

Jak wpiszesz w google omis, vavlje , to widać że Vavlje to jest cały czas Duće...
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 13.12.2007 18:33

Wpisałam i pojawiają się oferty apartamentów a nigdzie nie ma dokładnej mapy
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 13.12.2007 18:45

eliza_12 napisał(a):Uważasz że za 12 osób to dużo 100 euro :?:
to jak masz coś tańszego to podaj będę bardzo wdzięczna :lol:

No właśnie. Jest to podejrzanie mało ;) A w jakim terminie?
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 13.12.2007 19:46

eliza_12 napisał(a):Wpisałam i pojawiają się oferty apartamentów a nigdzie nie ma dokładnej mapy

Mapy faktycznie nie ma, ale przy każdej takiej ofercie apartamentów jest adres Duće Vavlje i kod pocztowy Omisa... Duće to Duće :cry: ... i dokładniejsza mapa niczego nie zmieni... A zaczęłaś szukać jakiejś innej oferty...

Podzielam zdanie Plumka i kilku innych - ta część wybrzeża na której leży Duće jakoś nie bardzo kusi mnie na dłuższy pobyt... Nawet jeśli to ma być przez większość czasu tylko baza wypadowa, to może być ona w fajniejszym 8) miejscu. Warto pomyśleć o czymś innym, nawet jeśli dorzuci się to tego trochę euraków...
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 13.12.2007 20:59

eliza_12 napisał(a):...nigdzie nie ma dokładnej mapy

A wejście do dokładnej mapy jest na jednej ze stron, na które namiary dała Plumek :)

Tu masz "na szybko" lokalizację Vavlje względem Omisa i fabryki w Dugi Rat
Obrazek

a jak wejdziesz w stronę podaną przez Plumka, to będzie tam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link, możesz sobie poszukać lokalizację z konretnym numerem na Vavlje...

Pozdrawiam serdecznie :papa: i życzę dobrego 8) wyboru
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 13.12.2007 21:34

ale Vavlje to ulica w Omis a nie miejscowość :?
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 13.12.2007 21:48

Duće ze względu na adres 'należą' do Omisa, więc w adresie ul. Vavlje w Omisu, ale faktycznie to jest Duće :cry:
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 13.12.2007 22:30

No nie ale mam szczęście jak już coś znajdę to się okazuje że beznadzieja :cry:
Polecisz mi jakąś kwaterę ?
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 13.12.2007 22:42

Na tyle osób :? to raczej nie ... Na dodatek w tym roku wypadłam z szukania czegoś na lądzie, bo pływaliśmy jachtem i spanko mieliśmy tam... Ale o tej porze ofert jest jeszcze tyle wolnych, że na pewno :) znajdziesz coś atrakcyjnego. Może zacznij, tak jak radzili niektórzy, szukać czegoś nieco na wschód od Omisa, albo jeszcze dalej na południe? Jest tyle ładnych miejsc, trudno powiedzić, które piękniesze...
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 14.12.2007 05:36

eliza_12 napisał(a):No nie ale mam szczęście jak już coś znajdę to się okazuje że beznadzieja :cry:
Polecisz mi jakąś kwaterę ?

Ale zaznacz jaki termin Cię interesuje i jaki przedział cenowy (na rodzinę)...

Zacznij od szukania w TYM WĄTKU - jest w nim mnóstwo propozycji. A potem wpisz w szukajkę forumową "apartamenty" i wyskoczy Ci co najmniej kilkanaście wątków, które musisz przewertować pod katem własnych upodobań.
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 14.12.2007 14:14

Jedziemy na te dwa ostatnie tygodnie sierpnia 16.08-30.08
Ja znalazłam trzy kwatery ( co się okazało że miejsce lub miejscowość beznadziejna :evil: ) za 90 euro od całej naszej grupy na dobę.
Tamten wątek czyli bank kwater przeleciałam i jedyny apartament też w takiej kwocie znalazłam ale na Ciovo które też jest tutaj krytykowane a do tego ciężko miałam się dogadać z właścicielem i uzgodniliśmy że wyślę maila na którego odpowiedź czekałam 3 tygodnie
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 14.12.2007 14:33

Nie no... W tej cenie dla takiej paczki i w tym terminie, to nie znajdziesz niczego w fajnej okolicy... Wychodzi 7,5 euro na łebka. Nie ma szans. Trzeba liczyć min. 12-13 juro od osoby.
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 14.12.2007 14:39

No przecież napisałam że znalazłam kwaterę , całe piętro dla nas w tym 4 pokoje + salon + 2 łazienki + kuchnia jeden minus ale chba nie taki duży to 500 m od morza na i chyba jeszcze jeden minus to z tego co wyczytałam z forum to to że znajduje się na Ciovo chociaż nie wiem dlaczego ludzie tak narzekają na Ciovo , wygląda całkiem sympatycznie
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 14.12.2007 14:45

Jak jeszcze mi podpowiesz jak wkleić zdjęcie tu na forum to prześlę plan rozmieszczenia pokojów
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Villa Sunce- Duce - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone