Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Cześć. Dawno nic nie pisałam. Potrzebuję Waszej pomocy, czy ktoś zna ten apartament - podsyłam link zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Może ktoś był, polecacie nie polecacie, piszcie zastanawiam się nad wyjazdem tam. Z góry dziękuję.
Dostałem przypadkiem namiar na villa katarina od gościa z forum, wybieram się właśnie tam pod koniec sierpnia, jedziemy pierwszy raz do Chorwacji, więc niewiele wiem poza ceną - 15 EUR za osobę (pokój 45EUR/3os.), ale z tego co widać na zdjęciach to jest chyba ok
aha, i z tego co zauważyłem to parking w garażu pod budynkiem, więc samochód ładnie schowany przed słońcem