.png)
.png)

.png)
Jacek S napisał(a):walp napisał(a):P.S.
Czy ktoś ma informacje, o której to ma się zakończyć![]()
![]()
![]()
Gdzieś słyszałem, że kilkanaście minut po 19, dlatego "Fakty" zdążą nadać relację, a "Wiadomości" już niestety nie.
Gdzieś czytałem, że o 10.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):2012.12.21
Obudzimy się wszyscy ze strasznymi bólami głowy, rozsadzajacy ból. Nnikt nie pójdzie do pracy. W radio i telewizji będą mówić cały czas o tym bólu, około godz 10 rano ból głowy stanie się nie do zniesienia, bedą pierwsze samobójstwa z tego powodu.
O godz 11 małe dzieci zapadną w śpiączke spowodowana strasznym bólem głowy, zaczna umierać po 30 min!!
O godz 12 pojawi sie ostatni spiker w tv bedzie słaniał sie z nóg.
O godz 13 fala oszalałych z bólu ludzi na ulicach świata, wyglądają jak zombi ale biegają i strasznie wyją!
Godz 13.30 male dzieci już umarły zaczynaja umierać teraz dorosli, fala samobójstw na milionową skalę. jest kilka osób których nie boli głowa ,są przerażone! umiera ok 1 miliarda istnień.
Godz 14 nastepuje koniec przebiegunowania Ziemi, ból ustąpuje. wszystkie elektryczne urządzenia wręcz eksplodują, syczą, dymią się, zanika prąd, nośniki danych kasują się.
Godz 14.20 poteżne trzesienia Ziemi i fale na 2 kilomety unicestwiają życie. to koniec.
Aha uwaga na zwierzęta domowe, w szale bólu rzucą się na swoich właścicieli ,oj to bedzie jatka oj oj.kurcze to zaczyna wygladac jak piekło na Ziemi.CZy to niedziwnie?!![/i]
.png)
greenrs napisał(a):[HORROR![]()

.png)
walp napisał(a):Ja swojego źródła, w którym było napisane, że to będzie wieczorem, nie mogę odnaleźć.![]()
A wizja przedstawiona przez Janusza jest straszna, a to ma być przyjemny koniec świata.
taką znalazłem w sieci Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.