Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Unia Mistrzem

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AnetaA
Cromaniak
Unia Mistrzem

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 08.10.2007 12:02

Wreszcie!!!!! Unia Leszno pokonała Toruń !!!! :D :D Jesteśmy mistrzami! Gratulacje chłopaki!

Pozdrawiam z Leszna :)
Łukasz.D
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz.D » 08.10.2007 13:11

A ja nie zapomnę numeru jaki wywinęli chłopaki z Falubazu.Samolot z wielkim transparentem podczas spotkania w Lesznie.Ach, cuż to był za piękny widok :)
p.s. gratulacje, chociaż żużel lubiłem jak jeszcze w Morwaskim jezdził Huszcza,Dudek,Szymkowiak,Jimy Nielsen.Lars Gunnerstad,Zarzecki,Protasiewicz...
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 08.10.2007 13:45

Ja też nie należę do tych najbardziej zagorzałych kibiców (trochę mi już przeszło) ale strasznie się cieszę, że wreszcie mają ten tytuł.
j23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) j23 » 08.10.2007 19:24

a Rzeszów czwarty
T.o.m.a.s.z.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) T.o.m.a.s.z. » 08.10.2007 20:37

j23 napisał(a):a Rzeszów czwarty

A co ja mam z Rybnika powiedzieć ?

Gratulacje dla Unistów 13 tytułu DMP!
Marcin29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin29 » 08.10.2007 22:48

Gratulacje dla Leszna.Byliscie w przekroju sezonu najmocniejsi.
Ja nie zapomne jak przewiezlismy was na naszym torze w sezonie regularnym kiedy to po 1 wirazu bylo 1:5 a na mecie kolem wyszlismy na 5:1.to byl bieg sezonu!
Szkoda tylko ze agresywna jazda Wroclawia pozbawila Rzeszow szans na 3 miejsce bo jak walczyc bez Pedersena i Watta. :x
kjedi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kjedi » 08.10.2007 23:25

Nie ma to jak byki ::)))
Wygraliśmy w końcu na niezwyciężonym w tym sezonie terenie Torunia (o ile się nie mylę oczywiście).Brawo ekipa ale największe gratulacje dla Adamsa-bez niego nie wiem czy i podium by było.
Szkoda Marmy-nie ze względu na sympatie ale na sport-bo w pierwszym meczu było ze strony Sparty hm....
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 09.10.2007 06:10

Pyrlandia to Pyrlandia więc Lesznu trzeba pogratulować :D
Ale nadal nie rozumiem co fajnego jest w tym żużlu :wink:
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 09.10.2007 13:39

Maciej napisał(a):Pyrlandia to Pyrlandia więc Lesznu trzeba pogratulować :D
Ale nadal nie rozumiem co fajnego jest w tym żużlu :wink:

Jak to co :?: a ten hałas ryczących motorów i tysięcy gardeł? a ten "zapach" unoszący się w powietrzu, a ta niesamowita atmosfera na stadionie? To naprawdę uzależnia, ja też nie wiedziałam kiedyś co takiego fajnego jest w tym żużlu dopóki się tu nie przeprowadziłam i nie poszłam na stadion - trzeba tam być, a dopiero wtedy zobaczysz co to naprawdę jest ten żużel. W niedzielę sam wyjazd naszych do Torunia dostarczał sporych emocji-ogromna kolumna samochodów, pełno szalików i wszędzie barwy Unii i ci ludzie pozdrawiający po drodze - prawie jak pielgrzymka :)
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 09.10.2007 15:41

Eee atmosferę pełnego i "ryczącego" stadionu to ja znam i uwielbiam :D ale takiego który ryczy od 1 do 90 minuty a nie od biegu do biegu :wink:
Mimo wszystko szczerze gratuluję :)
kjedi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kjedi » 09.10.2007 16:17

Macieju,
żużel to żużel- cztery kółka i kalkulacja kto kogo i dlaczego. Do tego jadą parami (w zasadzie to mało już jest jeźdźców jadących parą-teraz raczej dwójka z tego samego klubu). I tak jak Aneta napisała-ten zapach eteru.
Niestety dużo gorzej prezentuje się żużel w telewizji.
A dzisiejsza Unia dołączyła do starszych- Unii Okoniewskiego, Jąderów, Kasprzaka, Dobruckiego, Buśkiewicza, Jankowskiegoi kilkudziesięciu innych nie mówiąc o odleglejszych czasach.
Pozdrawiam
astropl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) astropl » 11.10.2007 11:23

kjedi napisał(a):Macieju,
żużel to żużel- cztery kółka i kalkulacja kto kogo i dlaczego. Do tego jadą parami (w zasadzie to mało już jest jeźdźców jadących parą-teraz raczej dwójka z tego samego klubu). I tak jak Aneta napisała-ten zapach eteru.
Pozdrawiam

Witam z Częstochowy!

Dołączam się do gratulacji! Żałuję tylko, że Lwom nie udało się powstrzymać Byków w półfinale :( Ale jedno muszę sprostować - to nie eter tak pachnie, tylko spalany olej, bo są to silniki dwusuwowe.

Pozdrav!

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone